Az egészséges nassolnivaló házhoz jön!

A Pickies egy egészséges nassolnivalókkal teli csomag, amit gondos válogatással, havonta állítanak össze a legjobb termékekből. 

A nassolás manapság sokunk fejében egy negatív dolog, bűnös élvezet, ami egyet jelent azzal, hogy letérünk az egészséges útról. Pedig a nassolásnak is meg van a helye az egészséges táplálkozásban, ha odafigyelünk a minőségre és természetesen a mennyiségre is.
 
A Pickies-ben édes és sós finomságokat találsz, melyek minden alkalommal új ízkombinációban vagy kiszerelésben érkeznek, így többféle márka termékeit kóstolhatod meg, akár olyat is, amivel még korábban nem találkoztál.
 
A doboz tartalmát szakértő véleményvezérek segítségével válogatjuk össze és az ajtódig szállítjuk, hogy megspóroljuk neked a termékek beszerzését és a címkék böngészésével eltöltött időt.
 


 
A doboz két kiszerelésben lesz rendelhető:
 
PICKIES TEASER BOX || ÁR: 2990 Ft
4 féle termékkel + akciós meglepetés kuponokkal az egészséges finomságokkal ismerkedni vágyóknak
 
 
PICKIES NORMAL BOX || ÁR: 5190 Ft
8 féle termékkel + akciós meglepetés kuponokkal, az igazán tudatos nassolóknak
A Pickies-ben nem csak nasikat, hanem kuponokat és kedvezményeket is elrejtünk, de ezeket nem áruljuk el előre, hogy a doboz nyitásakor a meglepetés élménye megmaradjon neked.
 


 
Változatos
A doboz minden hónapban más, így mindig új ízekkel lepheted meg magadat.
Egészséges
Nagyon figyelünk arra, hogy csakis mesterséges adalékoktól mentes nassolnivalók kerüljenek a dobozba!
Válogatás
Dobozainkat minden hónapban más véleményvezér rakja össze. Nyugi, ők nagyon értenek ehhez!
 


 
Kik lesznek a dobozban?
Kiemelt partnereink prémium minőségű termékeit minden Pickies dobozban megtalálod. Emellett olyan új márkákkal is megismerkedhetsz, amiket influencereink választanak ki hónapról hónapra.
Összetevő információk:
Fontos tudnod, hogy a dobozba kerülő termékeket mind az egészségtudatos táplálkozás szellemében válogatjuk ki. Azonban előfordulhat, hogy olyan nasival találkozol melyre érzékeny vagy, ezért minden hónapban készítünk egy listát az aktuális összetevőkről.
 
 
További információk és feliratkozás:
http://pickies.hu

Kommentek