Ajándékozz fényt, színeket és örök emléket karácsonyra FREYWILLE ékszerekkel!

Mindannyian a tökéletes ajándékot keressük azok számára, akik szívünknek a legkedvesebbek. Olyan ajándékot, amely exkluzív, amely egy közös élmény örök emlékét idézi, és amely különleges alkalmakon, és akár a hétköznapok során is kihangsúlyozza viselőjének eleganciáját és különleges kisugárzását. 

Erre születtek a FREYWILLE ékszerek…
 
Művészi kivitelezés, egyediség, ragyogó színvilág: ezek a FREYWILLE ékszerek ismertető jegyei. A mesterien művészi kivitelben és páratlan kreativitással készülő egyedi tűzzománc ékszerek 24 karátos sárga arany vagy ródium/palládium bevonattal készülnek. Egyedi mintájuk és finom, precíz kivitelezésük garancia arra, hogy viselőjük minden alkalommal különlegesnek érezhesse magát.
 
Karkötők 
Monochrome  – Hordd magában a letisztult eleganciáért vagy kombináld a kollekció színeit kedved szerint!


Balerina – Válaszd kedvenc művészedet és viseld alkotását minden nap ezen a káprázatos és kecses karkötőn!

Spring - Modern és művészi. Könnyen nyitható, zárható, a két különböző méretű kerek és domború tűzzománc díszítés elegáns viseletet kölcsönöz.

Medálok
Helena – A teljesség és tökéletesség szimbóluma, és így a legszebb bók kedvesednek nemcsak karácsonyra, de az év minden napjára


Swing – Ez a kecses, finom medál minden alkalommal különleges megjelenést biztosít, akár egy csinos blúz, akár egy elegáns garbó mellé hordod.


Wave –Ez a szép, hullámos, hosszúkás medál és tűzzománc díszítése hétköznapjaid éke lehet egész évben


És még néhány fontos kiegészítő…
Waterdrop fülbevaló – Akár Klimt varázslatos mintái, akár Hunderstwasser játékos színei miatt választod, minden szetted mellé varázslatos kiegészítő lesz.


Oceandrops fülbevaló – Kombináld sokoldalúan cabochon fülbevalóddal a minden nap izgalmas, egyedi megjelenésért!
 

Helena óra - A szépséges Helena óra egy biztos pont az idő múlásában. Aranyozott, ródiumozott és rózsaarany foglalatban is kaphatók. Gyöngyházzal borított számlapját kerek formájú tűzzománc öleli körül, melyet a hozzáillesztett színes bőrszíjak tesznek még dekoratívabbá, pazar eleganciát kölcsönözve a mindennapoknak és különleges alkalmaknak.


FREYWILLE Selyemkendők - Exkluzív és finom eleganciát tükröző selyemkendőd nemcsak öltözékedet, de személyiségedet is kiemeli, élénk, vibráló színeinek köszönhetően a társaság középpontjává emel.
 
FREYWILLE Budapest
Andrássy út 43.
Tel.: 06 1 413- 0174
budapest@freywille.com
www.freywille.com

Kommentek