Ajándékötletek az utolsó pillanatra!

Nyugi! Nyugi! Nem vagy egyedül. Más is van, aki az utolsó utáni pillanatra hagyja az ajándékvásárlást.

Nem kell pánikba esni. Egy csomó olyan dolog van, amit még az utolsó pillanatban is beszerezhetsz.
Ráadásul ezekért az ajándékokért a pláza környékére se kell menned, mégis csodásak és nagy örömet okozhatsz velük.
 

Könyv


 
Libri
 
Jó könyvesboltot a plázákon kívül is talál az ember, és ha jót akarsz, tényleg inkább ezeket részesítsd előnyben. Nyilván a könyvesboltban is lesz sor, de ha például egy  Libribe mész, elég sok ajándékot letudhatsz egyben.
Sőt! Könyvutalványt adni sem ciki. Hiszen azzal támogatod a megajándékozottat, hogy önmagát építse, mégsem döntesz helyette. És a könyvutalványt online is lehet intézni...
 
Ha mégis kézzelfoghatót szeretnél, én ajánlom szeretettel a gasztrós szekciót (már amennyiben szeret ételekkel foglalatoskodni az ajándékozott.)
Erdélyi lakomát a klasszikus ízek kedvelőinek, Jamie Oliver Vegáját pedig a reformereknek!
  
POKET
 
A POKET karácsonyi kiadványa szerintem az eddig legbevállalósabb és legfontosabb mű, a Biblia Újszövetségének újrafordítása.
Gondolom nem is kell taglalnom, hogy ez miért lehet jó ajándék az idősebbek számára is.
 
24 - Újszövetség
"Az Újszövetség és a krisztusi tanítás az európai kultúra alappillére. A könyv megismerése nem csak a hithez vihet közelebb, hanem mai társadalmunk és kapcsolataink megértéséhez is. Simon Tamás László új fordítása lehetőséget ad arra, hogy ne csak, mint egy szent iratot vegyük kézbe, hanem megismerjük annak kivételes irodalmi jelentőségét. Mácsai Pál megdöbbentően pontos ajánlásával."
1000 Ft
 
A POKET automaták ráadásul egy csomó helyen megtalálhatóak a városban, és temérdek jobbnál-jobb könyvet tartalmaznak. Így könnyedén útba lehet még ejteni egyet az ünnep előtt.


Film


 
Ki ne szeretne filmet kapni ajándékba?
 
Ha még nem láttad a Star Wars befejező részét, és a megajándékozottaddal együtt jó program lenne rá elmenni: Hajrá!
Vegyél egy Star Wars-os Coca-Colát, és rejtsd a fa alá, had higgyék, hogy csak ennyi az ajándék, aztán engedd hogy kitalálják mi lesz a program.
 
Ha nem együtt moziznátok, akkor a Cinema City oldalán ajándékutalványokat is találsz.
 


Ha pedig olyat ajándékoznál meg, aki inkább otthon szeret filmezni, a Netflix vagy a HBO GO előfizetés is telitalálat lehet.
Ha eddig csak illegálban töltögetett le, egy ilyen előfizetéssel új dimenziók nyílnak meg előtte.
Nyomtathatsz akár egy kártyát is azzal a szöveggel, hogy melyik sorozatot szánod neki ajándékba, vagy előre létrehozhatsz az alkalmazáson belül egy listát a megnézendő filmekből.
 


Újság előfizetés


 
Az újság előfizetés is olyan dolog, ami egész évben rád emlékezteti majd a megajándékozottat. Most egy kettőt fizet, hármat kap akció is fut, amit leoszthatsz akár úgy is, hogy neked is jusson valami.
https://www.mc.hu/karacsony
 

Program


 
Ha közeli ismerőst vagy családtagot ajándékozol meg, akinek jól ismered az ízlését, és akivel jó együtt lenni, ajándékozz közös programot.
Fizess be egy csajos konferenciára, vagy vidd egy ABBA koncertre. Rajtad áll, hogy mi lesz a következő közös élményetek.
 Szépségápolás


 
Ne vegyél olyan kozmetikumot, amit ő is megvenne magának. Ne a legolcsóbb és legbénább dezodor és testápoló kombót emeld le a polcról. És parfümöt se válassz helyette, ha nem muszáj....
Vegyél egy fokkal különlegesebb és izgalmasabb terméket, mint ami te is automatikusan dobnál be saját használatra a kosaradba.
 
A Love Beauty and Planet termékei például már egész izgalmasak, de ha egy Yves Rocher felé jársz, szagolj bele a "Fenyves lelke" kollekcióba. Extra különleges!
 
Jah, és ha dorogériába merészkedsz, szintén ne a plázás verziókat részesítsd előnyben. Hidd el, az nem embernek való pár nappal karácsony előtt!
 


 

Ital


 
Az ünnepi asztalra az aszú illik legjobban. Erről itt olvashatsz bővebben:
http://www.blans.hu
 


És a Bortársaságnál még simán be is vásárolhatsz:
https://www.bortarsasag.hu
 
De ha csak egy utolsó bevásárlás van vissza a legközelebbi nagyobb élelmiszerüzletben, keresd a Hungaria rosé pezsgőjét.
Nemrég egy igen rangos díjat is besöpört.
Szeretni fogjátok az ünnepi asztal körül: http://www.blans.hu
 


Sütemény


 
Készítenél valamit sajátkezüleg, de nem vagy egy sütibajnok?
A Tante Fanny tésztái még megmenthetnek.
Ha egy jó alap van, már csak ötletes díszítés kell, és ehhez is vannak tuti tippjeik. Senkinek nem kell beszámolnod róla részletesen, hogy a tésztát nem te gyúrtad...
 
+ ha van kedves kísérletezni, akkor is dobj be pár tésztát bevásárlás közben a kosaradba. Hidd el, jól tud jönni egy linzeralap vésztartalék gyanánt...
 
 


Kommentek