A különleges pillanatok apró ékszercsodái – Karácsony FREYWILLE ékszerekkel

Az ünnepek közeledtével mindannyian a karácsonyra készülődünk és ajándékot választunk szeretteink számára. Milyen a legtökéletesebb ajándék?

A mérete ugyan lehet apró, ragyogásával mégis képes kifejezni végtelen szeretetünket. Emellett időtálló, hogy hosszú évek elteltével is ugyanolyan fénylő belső csillogással tudja megmutatni érzelmeinket, mint ahogyan a legelső napon megláttuk. A tökéletes ajándék egyedi és ritka kincs, akárcsak az a személy, akinek szánjuk. - Ezt az üzenetet hordozzák közel hetven éve a FREYWILLE egyedi ékszerei, amelyeket most a márka Fine Jewellery kollekciójában a 18 karátos arany és a különlegesen megmunkált apró gyémántok tesznek még exkluzívabbá.
 
Őrizd meg a pillanatot egyedi ajándékkal
 
Az aprólékos, művészi kivitelezés adja meg minden egyes FREYWILLE tűzzománc gyűrű, nyaklánc, karkötő és medál ellenállhatatlan vonzerejét. Közülük is kiemelkednek a Fine Jewellery sorozat ékszerei, amelyek limitált számban elérhetőek és még egyedibb, még szofisztikáltabb kivitelezést követnek.
A finoman megmunkált, drágakövekkel díszített Luna Piccola medál kizárólag Fine Jewellery kiadásban kapható.


Heart medál apró gyémántokkal díszítve – többet mond bármely vallomásnál…


Aurora nyaklánc – kecses vonalvezetés, kifinomult elegancia, hogy ünnep legyen minden nap!


Különleges formavilág, egyedi, precíziós  megmunkálás jellemzi a Fine Jewellery Tango gyűrűit is.


Lumière gyűrű – Ragyogj! A gyémántokkal gazdagon díszített, káprázatos remekmű soha nem veszít ragyogásából, a sok kis ékkő csillogó fényfolyamként öleli körül a tömör arany foglalatot.


STAR AURA gyűrű – Engedd, hogy elvarázsoljon! A tűzzománcot mesebeli csillogással „táncolják” körbe a ragyogó gyémántok; elegáns, egyedi, ellenállhatatlan.


A hordható művészet
A FREYWILLE korábbi években is rendkívül sikeres, művészek által ihletett kollekciói a Fine Jewellery sorozatban még ragyogóbb formában kelnek új életre.
Gustav Klimt különleges formavilága 18 karátos aranyba foglalva káprázatos.
 


Van Gogh „Mandulavirágzás” című festménye finom pasztell színvilággal és szenvedélyes, tűzpiros verzióban is elérhető. 
 


Hundertwasser életvidám színei és játékos formái a mindennapok ékei lehetnek fülbevalódon és nyakláncodon egyaránt.
 


 
FREYWILLE Budapest
Andrássy út 43.
Tel.: 06 1 413- 0174
budapest@freywille.com
www.freywille.com

Kommentek