Új szint a moziélményben – Október 1-én nyílik a Cinema City második VIP mozija a Mammut I. bevásárlóközpontban

Több hónapos felújítás, és a vírus miatti bezárások után a Cinema City október 1-én megnyitja második VIP mozirészlegét Budán, a Mammut I. bevásárlóközpontban. Mindegyik moziterem a legmodernebb mozitechnológiával felszerelt, a 3 VIP terem egyike Kelet-Közép-Európa legnagyobb befogadóképességű (89 fő) és legnagyobb vásznával (63 négyzetméter) felszerelt VIP terme a cég hálózatában. A beruházás teljes értéke 2,5 millió euró.

A Cinema City 2019. december 19-én a Mammut II. bevásárlóközpontban 3 hónapos átalakítást követően nyitotta meg az 5 teremből álló és egyszerre 880 fő befogadására alkalmas moziegységét. A páros épületben elhelyezkedő multiplex termeinek átalakítása 2 millió eurós befektetésből valósult meg.
 
A szeptember 24. óta tesztüzemmódban működő Mammut I. 5 multiplex terme 772 vendéget vár, október elsejével pedig a 3 teremből álló VIP részleg 185 fő befogadását teszi lehetővé. A Cinema City Aréna VIP termeinél már megszokott kényelem, a helyben készült ételek és a korlátlan büféajánlatot kínáló mozi nemcsak különleges élményre vágyó pároknak, baráti társaságoknak, családoknak szolgál kiváló programlehetőséggel, de céges csapatépítő vetítések, konferenciák, vagy előadások tökéletes helyszíne lehet a budai oldalon.
 
A VIP jegyek az Arénához hasonlóan a 2D vetítések esetében 6150 forintba, a 3D vetítésekre 6400 forintba (plusz szemüveg) kerülnek, ami magában foglalja a VIP lobbyban felszolgált komplett menüsor (saláták, meleg ételek, desszertek) kínálatát,  valamint a mozis rágcsálnivalók, a korlátlan üdítő és alkoholos ital fogyasztást is.
 
A moziműsor már elérhető a cinemacity.hu/vip oldalon.
 
Kommentek