Társasjátékos közösségi piknik – Szabadtéri, játékos esemény várja a családokat a Margit szigeten

Augusztus 30-án rendezi meg második közösségi piknikjét Magyarország legnagyobb társasjátékos csatornája, a Mit játsszunk? Vlog. Az ingyenes, közösségi eseményre szeretettel várják a családokat, párokat, baráti társaságokat vagy magánzókat egy szabad ég alatti társasjátékos délutánra. 

Kötetlen, játékos pikniknek ad helyszínt a Margit sziget augusztus 30-án, ahol a közösségi társasjátékozás mellett nyereményjáték és kerekpokróc beszélgetés is várja a résztvevőket.  A vlogot vezető házaspár: Győri Zoli és Győri-Nádai Réka 2019-ben szervezte meg az első Mit Játsszunk? Pikniket, melyen a hatalmas érdeklődés miatt több mint 200 fő vett részt, így idén folytatva a hagyományt, ismét a nyár utolsó vasárnapjára tették a várt eseményt.
 
A Parkmozi köznél található Hármas Büfé mögötti réten megrendezett szabadtéri eseményen mindenkit szívesen várnak a szervezők, aki új társasjátékokat próbálna ki a szabad ég alatt - vagy szívesen tanítaná meg másoknak is az otthonról hozottakat. A kezdeményezés célja ugyanis a társasjátékozás népszerűsítése mellett mindössze ennyi: együtt élvezni egy csodás nyári délutánt olyan emberekkel, akiket összeköt a játék szeretete.
 „Fantasztikus volt a hangulat, és a közösség, alig várjuk, hogy jövőre megismételhessük!”
„Nem lehetne ilyen minden héten?”   „Nagyon üdítő program volt, ékessége az idei nyaramnak!” „Elképesztő volt az a
befogadó és vidám hangulat, köszönöm, hogy ennyi jó játékot próbálhattunk ki!”
 
Ahogy tavaly, a résztvevők idén is magukkal hozzák a piknik felszerelésüket: érdemes pokróccal, néhány könnyed társasjátékkal, esetleg harapnivalóval készülni.  Az esemény közösségi jellegét a közös játék lehetősége adja, itt mindenki szívesen tanítja meg a másikat egy új játékra, vagy száll be egy ismeretlen ismerős kártyapartijába.  A program hivatalosan 14.00-18.00 óra között tart, persze utána is érdemes maradni a füvön még néhány partira.
 
Győri Zoltán Társasjátékos Vlogja Mit játsszunk? címmel 2017 óta az egyik leghitelesebb tematikus csatornának számít, követőinek tábora pedig mára a legnagyobbra nőtt az ország hasonló oldalai közül. A fiatal társasjáték-fejlesztő a bűvös hetes szám köré felhúzott videóival kezdte meg pályafutását, hangvételét pedig a mai napig a könnyed, mégis informatív szórakoztatás határozza meg. A vlogon mára hét nagy témakörben jelennek meg rendszeresen új tartalmak, a követők az új játékok bemutatásától a különleges játékmechanikákig vagy a legjobb 2 fős társasjátékokig bármit megtalálhatnak.
 
A 2020-as Piknik Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/580774412866527/
 
A Mit játsszunk? Facebook oldala: https://www.facebook.com/mitjatsszunk/
A Mit játsszunk? Instagram oldala: https://instagram.com/mitjatsszunk/
A Mit játsszunk? Youtube csatornája: https://www.youtube.com/mitjatsszunk/
 

Kommentek