Strandok Éjszakája

Egy holdfényes nyári éjszaka önmagában is romantikus hangulatot biztosít, ám a hazai fürdők és strandok olyan programot kínálnak július 29-én éjszakára, ami a forró nyári napok egyik felejthetetlen élménye lehet azoknak, akik kihasználják a nyitott kapukat az immár hetedik alkalommal megrendezett Strandok Öjszakáján.
 

A programhoz csatlakozó fürdők száma évről évre növekszik, így a felfrissülni vágyók a fővárosban és az ország számos területén mazsolázhatnak a kínálatból. A lubickoláson kívül a kikapcsolódást és szórakozást igen gazdag paletta biztosítja: aquafitness, lézer-show, retro disco, Ms. és Mr. Strand verseny, éjszakai vízi aerobic, Sumo bajnokság, divatbemutató, koktél-show, különleges masszázsok stb. csak néhány lehetőség a fürdők és strandok egyéni programjai közül.

A legtöbb fürdő a Strandok éjszakáján éjfélig, de akár hajnal 2 vagy 4 óráig is nyitva tart.

A boldogságban úszni nem is lehetetlen, csak ki kell használni a Magyar Fürdőszövetség által megálmodott és létrehozott nagyszerű kezdeményezést.

A programok részletes információi a csatlakozott fürdők honlapjain és tájékoztató felületein, valamint a Magyar Fürdőszövetség (www.furdoszovetseg.hu) honlapján és Facebook oldalán (www.facebook.com/Csobbanj velünk) olvashatók.

Budapesti résztvevők:

Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. Paskál Fürdő Budapest www.paskalstrand.hu Gyermekprogramok sokasága fogadja a látogatókat a Nickelodeon jóvoltából. Sport- és táncporgramok, vízipisztoly csata nyereményekért, lángosevő verseny, tűzzsonglőr show, DJ set várja a vendégeket.     Aquaworld  - Budapest www.aqua-world.hu Kedvezményes belépő: 2490 Ft DJ-vel, tűzzsonglőrökkel, táncosokkal, forró hangulatú szauna szeánszokkal várják a vendégeket.  

Kommentek