A hétvégére ajánljuk (november 16. – november 19.)


Edgy Apparel x Projekt Showroom Pop-up Store
 
Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy az online indulás előtt egy exkluzív pop-up store keretein belül debütál a BenceCsalar webshopja, az Edgy Apparel. Egyúttal mindenkinek alkalma nyílik testközelből is szemügyre venni, valamint vásárolni első kollekciónkból. A kínálat összeállításánál egyaránt gondoltunk a női, valamint férfi vásárlóinkra, így senkinek sem lehet majd oka panaszra.
A Projekt Showroom közreműködésével létrejövő üzlet két és fél hétig várja a látogatókat egészen november 15-től december 3-ig a Paulay Ede utca 29-es szám alatt található, közel 120 négyzetméteres helyszínen. Az elérhető árú, mégis limitált és szuper minőségű termékek online magazinunk szellemiségében kerülnek az üzlet polcaira megannyi meglepetés kíséretében.
 
Projekt Showroom
Paulay Ede street 29, Budapest, 1061
november 14. – december 3.
 


 
Street Food Éjszakája - Az utolsó menü - 2017. november 17.
 
Utoljára jelentkezik a fővárosi street food-osait egyesítő este, melyen a Flyerz Magazin szervezésében már 5. alkalommal, immáron utoljára várják majd a budapesti street food-osok az érdeklődőket. A Flyerz Magazin mindig is kiemelten foglalkozott azokkal a kezdeményezésekkel, amelyben ennyi szív, odaadás, és szakértelem van, amely valódi értéket közvetít az emberek számára. Minden alkalommal többezer ember evett és ivott az akcióhoz csatlakozott street food helyeken, új helyek léptek színre és a már meglévők váltak népszerűvé a Street Food Éjszakája által. Zseniális gasztro arcok, ínycsiklandozó falatok, addig nem látott kulináris megoldások várták a rendezvényre látogatókat. A siker egyik legfontosabb kulcsát, a mindig megújulást kereső, a Street Food-al szinte már tudományos elszántsággal foglalkozó étterem tulajdonosok, séfek adták, akik nagy elánnal próbálták évről évre megújítani, és tökéletesíteni kínálatukat.
5. alkalommal megrendezésre kerül Street Food Éjszakája, utolsó lesz ebben a formában, de garantáltan az eddigi legnagyobb szabású.
Ezúttal is kézműves sörökkel és üdítőkkel kiegészített menüvel, 20-50%-ig terjedő árkedvezményekkel, illetve most különleges összetevőket tartalmazó ételkülönlegességekkel várnak majd minden érdeklődőt a street food-osok saját üzlethelyiségükben, hogy utoljára egy közös nagy evésen vehessenek részt a látogatók a Street Food ünnepén!
A rendezvény célja továbbra is az, hogy megmutassa, mire képes a magyar street food, hol tart ma az irányzat és milyen újdonságokkal találkozhatunk az eddig megszokott kedvencek mellett, de még inkább arra ösztönözzük a helyeket, bátran vegyék elő a legféltettebb receptjeiket, és merjenek igazi újítók lenni, mutassák meg, hogy a Street Food nem csak egy étkezési forma, hanem a gasztronómia modern művészete.
Helyszín: Budapest több pontján, az akcióhoz csatlakozott street food bárokban
Időpont: 2017. november 17., 16:00-tól ameddig a csatlakozott helyek nyitva tartanak
 


 
Marie Claire Fashion Days
 
2017. november 17-19. között, a Várkert Bazárban ismét megrendezzük a Marie Claire Fashion Days-t, a hazai divatélet és a magyar divattervezők egyik legfontosabb eseményét.
Jegyek már kaphatóak elővételben.
 


 
ZANI.fashion & Sophie brasserie adventi kiegészítő készítő Workshop
 
Csináld meg a saját magad megálmodott adventi koszorúdat a ZANI.fashion Workshopon.
A workshopra jöhetsz egyedül vagy anyukáddal, gyermekeddel vagy baráttal barátnővel igazaból bárkivel aki fontos számodra, és együtt lehettek egy szombat délelőtti szuper programon.
A workshopon megcsinálod (segítséggel) a saját magad megtervezett adventi koszorúdat vagy kopogtatódat.
A workshop ára 20.000.-Ft /fő a ami tartalmazza az általad elkészített adventi koszorút és egy három fogásos vasárnapi ebédet, pohár bort , kávét és egy ásványvizet
Workshopjaink nagyon hamar betelnek ezert csak jelentkezési sorrendben tudunk Titeket regisztrálni.
 
Jelentkezés üzenetben vagy telefonon:
Garay Zsanett
06205715224
A nagyszámú érdeklődés miatt jelentkezési sorrendben tudtok csak jönni.
NOVEMBER 18. Szombat 10.00-14.00

Kommentek