A hétvégére ajánljuk (július 22. – július 23.)

Mit szólnátok egy kis tanuláshoz? Vagy piros fürdőruhás csajokhoz?

Kristály tanfolyam
Kristálygyógyászat:
A kristálygyógyászat a kristály tudatával történő gyógyítás tematikailag rendszerezett módszertana. A kristálygyógyászat a kristályokban rejlő finom energiát alkalmazza tudati irányítással a gyógyító, kiegyensúlyozó terápiák során. A kristályok különböző rezgéseket bocsátanak ki magukból, olyan finom energiamezőkkel rendelkeznek, amelyek az élőlényeket különböző energiákkal töltik fel, védik, a belső energiaáramlást szabályozzák. A kristályok rezgési frekvenciája az elemi összetevőiknek megfelelően különböző, és így a szervezetünk különböző pontjain képesek rezgéseikkel az auránk, illetve az adott szerv eredeti, ideális rezgési állapotát visszaállítani. A gyógyítás mechanizmusát, végeredményét a szervezetben előforduló valamennyi életfolyamatért, illetve jelenségért felelős ásványi anyag és kristályszerkezet kölcsönös együtthatása adja meg. Az ásványok fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt hatnak.
 
 
Kristályakadémia
Üllő út 25 IV. em. 414
vasárnap, 9:00–15:00
http://www.kristalyakademia.hu
Érdeklődés: Mayer Tímea
Tel..:+3670/4148349
e-mail:oktatasszervezo@gmail.com
 
 
Brains - Discography, vendég : JumoDaddy // Budapest Park

Időről időre kéritek tőlünk, hogy játsszuk koncerten a korábbi kedvenceiteket is – kéréseiteknek eleget téve július 22-én a Budapest Parkban a #DISCOGRAPHY névre keresztelt koncertünkön az eddigi albumainkról is szemezgetünk: az új Keep Burning c. lemezünk anyagán kívül a Stand Firm, Full Range, Refresh The Style, Top Shotta és Humanual albumainkról is válogatunk dalokat a setlistre!
A koncert előtti warmupról JumoDaddy gondoskodik!
 
 
07.22. Baywatch party

Ember a FRÖCCSÖN!!!
#forróhangulat
#mentséletet
#irányamélyvíz
#feszesizmok
#dagadókeblek
#szexycsajok
#pirosszettamenő
Minden piros body-s lánynak mi álljuk a belépőjét! ;)
 
 
Pancs Születésnapi Market

Elérkezett a nagy nap, 1 évesek lettünk, amit július 23-án jól meg is ünnepelünk a vasárnapi piac alkalmával!
Gasztrovendégünk ezúttal a Lilafüge blog és négy nagysikerű szakácskönyv szerzője, Havas Dóra lesz, akivel szeretettel várjuk a látogatókat és úgy sejtjük, hogy még egy kis dedikálásra is kapható lesz :)
A Pancs workshop sem maradhat el ezen a szép napon: ezúttal Vermes Viki, a Városi konyha bloggere tart kiscsoportos tészta készítő kurzust, amire nem árt időben jelentkezni.
Természetesen az élőzene sem maradhat ki ezen a szép napon: a szülinapi muzsikát ezúttal a Harmonia Garden szolgáltatja.
Mindeközben készül majd az ünnepi ebéd csupa piaci alapanyagból: paprikáskrumpli bográcsban, kovászos uborkával és a Panificio Il Basilico isteni kenyerével.
A NaTuri - Csírák.hu készíti a szülinapi tortát, amit az ebéd után szétosztunk köztetek! :)
Visszahívjuk az eddigi termelőink nagyrészét és számos vendégünket is!
Lesz még más meglepetés is, úgyhogy gyertek el és ünnepeljétek velünk és termelőinkkel együtt az elmúlt egy évet!

Kommentek