A hétvégére ajánljuk (július 13. – július 16.)

Természetesen a vidéket ilyenkor súlyozottan ajánljuk, de aki a városban marad, annak sem kell szomorkodnia. "Budapest nyáron sokkal szabadabb!"

Gateway to Space #2 - Nemzetközi Űrkiállítás
ágj bele 2017. július 1. és szeptember 11. között a Millenárison életed legnagyobb űrkalandjába a Gateway to Space nemzetközi űrkiállítással, ami négy ország meghódítása után még több interaktív játékkal tér vissza Magyarországra.
Merülj el az űrutazás lélegzetelállító történetében és tapasztald meg, milyen érzés asztronautának lenni!
Jegyinformáció és minden más itt:
http://www.urkiallitas.hu
 


 
EFOTT Fesztivál 2017 / Velence
 
Sean Paul ★ Hurts ★ Tinie Tempah ★ Borgore ★ Flux Pavilion ★ Dyro ★ VINAI ★ Halott Pénz ★ punnany massif ★ Wellhello ★ Vad Fruttik ★ BRAINS ★ Tankcsapda ★ Irie Maffia ★ Kiscsillag ★ 30Y ★ Szabó Balázs bandája... és még nagyon sokan!
 
Az év legnagyobb hallgatói bulija 2017-ben visszatér a Velencei-tó partjára, plusz idén már vasárnap is teljes programmal vár mindenkit! Házigazda: 650. éves Pécsi Tudományegyetem.
PROGRAM / INFÓ: http://efott.hu
 


 
Francia utcabál (Bal de rue)
 
★ 18:30 Szeder (HU)
2016-ra nyerte el mai formáját a zenekar, és alakult ki az az egyedi hangzás, ami igazán Szeder sajátja. A dalszerző-énekes 2017-ben megjelenő albumán pedig fontos szerepet játszik a francia nyelv is ! Ebből kaphatunk ízelítőt a július 15-i utcabáli fellépésén.
★ 20:15 Les Garçons trottoirs (FR)
Sanzon, szving és rock - igazi utcabál hangulat várható a francia zenekartól. A zene mellett érdemes lesz a szövegre is figyelni!
A Paul d’Amour (gitár, ének), Jean-René Mourot (tangóharmonika, trombita, zongora, ének), Marc-Antoine Schmitt (bőgő, basszusgitár, ének) és Fred Villard (dob, ütőhangszerek, ének) négyes legújabb, "Doux, durs et dingues" című albumukat mutatják be.
★ 22:00 TMX - DJ set (HU)
Az estet idén TMX, a méltán híres Kollektíva zenei sorozat és a Sticky Beats diszkómárka sztárja zárja francia fűszerezésű elektronikával.
A belépés ingyenes!
 


 
Random Trip feat. Dés László, Koszi Janka, Herby Shaw ● Minimyst
19.30h: Telma Lincoln & Minimyst
20.30h: Random Trip
Az ország legnépszerűbb improvizatív produkciója egy különleges felállással érkezik a Kobuci kertbe:
Dés László – szaxofon
Koszi Janka – ének
Herbert Shaw (Soul Surge) – ének, rap
Bata István (Sena, Fábián Juli & Zoohacker) – basszusgitár
Udvarhelyi Gábor (Fábián Juli & Zoohacker) – gitár
Gábor Andor (Fábián Juli & Zoohacker ) – ütőhangszerek
Premecz Mátyás (Kéknyúl, Fábián Juli & Zoohacker) – billentyűk
DJ Q-Cee (Vinyl Warriorz) – lemezjátszó, beatbox
Delov Jávor – dob
a bulit a Telma Lincoln & Minimyst konecertje indítja, úgyhogy érdemes lesz időben érkezni!
 
 
Minimyst nevét a közönség és a zenei szakma debütáló "downpop" slágere (Birdhouse - 2014) révén ismerhette meg. A dalt a Petőfi rádió is előszeretettel játszotta, melynek sikere gyorsan kiadói szerződéshez juttatta a név mögött álló dalszerző/producer/énekes Mészáros Istvánt. Az első nagylemez (Hard Water c.) dalainak hangszerelése folyamán - további zenészek bevonásával - az eredetileg "one man" projekt zenekarrá alakult.
A már harsányabb, az elektronikát gitárzenével elegyítő élő megszólalást a lemezen szereplő Fonogram- és Artisjus-díjas Jónás Vera és - a Neo zenekarból is ismert - Manoya erősítette, mindkettőjük előszeretettel közreműködött a nagyobb Minimyst-koncerteken.
A Minimyst dalaihoz sokszor elengedhetetlen női orgánumot és attribútumot 2017-ben már a formációban állandó közreműködőként szereplő magyar anyanyelvű, de ghánai származású soul/funk énekesnő, Telma Lincoln testesíti meg a koncerteken.
 
 
Jegyek elővételben kizárólag az online jegyrendszeren keresztül, 2000 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján a helyszínen, 2500 Ft-os áron kaphatóak.
 

Kommentek