Frissül a nagy Fishing-archívum

A Fishing on Orfű tavaly, a 10. szülinapja alkalmából indította el a nagy Fishing-archívumot, amely a fesztivál összes fellelhető felvételét tartalmazza - egy óriási videótár formájában. A szervezők már akkor jelezték, hogy az archívum egy élő, évről évre bővülő rendszer lesz.

A Fishing ezennel megkezdte a 2017-es frissítést, itt az első adag, a tavalyi ORFŰ10 Nagyszínpad fellépőivel.
 
A fesztivál idén heti ütemezésben, színpadonként tölti fel azt a kb. 120 teljes koncertet, amit 2017-ben rögzített, így március közepére összesen már közel 600 koncert lesz elérhető a Fishing-archívum oldalán.
 
Az archívum 2017-es frissítésének menete:
02.05. ▶ ORFŰ10 Nagyszínpad
02.12. ▶ Kacat Nagyszínpad
02.19. ▶ PMFC színpad
02.26. ▶ Jameson színpad
03.05. ▶ Borfalu
03.12. ▶ A tűzhöz közel & Víziszínpad
 

Ezen a héten az ORFŰ10 Nagyszínpad videói kerültek nyilvánosságra:
Akkezdetphiai + Amoeba // A Kutya Vacsorája // Bëlga // Biorobot // Budapest Bár // Elefánt // Esti Kornél // Ganxsta Zolee és a Kartel // Hollywoodoo // Ivan & the Parazol // Kistehén // Margaret Island // Mary PopKids // Rackaláka // Red Fang (USA) // Soerii & Poolek // Supernem // Üllői úti Fuck
Jövő héten a fesztivál legnagyobb zenei helyszínén, a Kacat Nagyszínpadon készült felvételek jönnek!
Az archívumban évenként lehet böngészni a Fishinges koncertek között, 2012-től már színpadi bontásban is, de természetesen a keresővel az érdeklődők egy gombnyomással megtalálhatják kedvenceik összes felvételét. Érdekesség, hogy a hangfelvételek nagy részét Kálocz Tamás, a fesztivál főszervezője gondozta. A vágás oroszlánrészét Fekete Gyula vállalta.
 
A nagy Fishing-archívum itt érhető el:
HTTP://FISHINGONORFU.HU/ARCHIVUM
A Fishing on Orfű fesztivált 2018 június 20-23. között szervezik meg, a bérletek nagy része már elkelt. Jegyek a Ticketportal hálózatában kaphatók, SZÉP kártyával a Tixa rendszerében lehet vásárolni.

Kommentek