Elképesztő moziélmény Magyarországon is!

Elképesztő moziélmény Magyarországon is! Az Arena Mall-ban nyitott meg Közép-Kelet Európa első ScreenX moziterme a Cinema City Arena megaplex moziban. A ScreenX a terem szemközti és két oldalsó falra elhelyezett, speciális anyagból készült vásznaknak köszönhetően nyújt 270 fokos moziélményt egyszerre 223 filmnézőnek. A különleges technológiával 13 ország 154 mozijában találkozhatunk, a régióban elsőként Magyarországon, a Cinema City Arenában.

Minden út az Arena Mall-ba vezet! Akár vásárlás, akár kikapcsolódás a cél, a bevásárlóközpontban mindig találsz újdonságot. Lépj be a kiterjesztett valóságba: próbáld ki a 270 fokos moziélményt nyújtó ScreenX termet a Cinema City Arenában! 5 vetítőgép, speciális vetítővásznak és kimagasló hangzás: add át magad a különleges érzésnek!  A ScreenX teremben ülve olyan érzésed lesz, mintha Te magad is a film közepén lennél.
 


A ScreenX-ről
Az új technológia alapja a ScreenX szoftver, ami az egymással összekötött, 5 vetítőgép által sugárzott képet egyetlen teljes, 270 fokos filmélménnyé alakítja. A szoftver az emberi szem látását utánozva állítja össze a film panoráma nézetét a kiválasztott jeleneteknél. Fontos elem a speciális anyagú vetítővászon, ami az intenzív fényvisszaverésben és a fokozott színélményben játszik szerepet. Kiemelt a hangzás is: az új hangfalak nagyobb teljesítményűek, a technológia sajátossága pedig, hogy a hangszórók a látótéren kívülre kerültek.
A technológiát eredetileg Dél-Koreában fejlesztették 2012-ben, mára 13 ország 154 mozitermében találkozhatnak a nézők a kiterjesztett valósággal, Kelet-Közép Európában Magyarországon először a Cinema City Arenában. A ScreenX jegyár 2 360 forintért elérhető, jegy foglalásra nincs lehetőség, csak vásárlásra.
Szeptember 7-től Az Apáca és a MEG, Az őscápa című filmet láthatják a mozirajongók, novemberben a Bohém rapszódia, decemberben az Aquaman című filmek debütálnak a formátumban.
 


 

Kommentek