Egy rosé mind felett – íme a 10. Rosalia ünnepi bora!

A rosé június 24-től a SPAR, INTERSPAR áruházakban, a fesztiválon pedig a SPAR standjánál érhető el!

Tavaly év végén a SPAR Magyarország szakmai főtámogatóként karolta fel a Rosalia Fesztivált.
Így a Rosalia 10. (és egyben a SPAR Magyarország 30.) születésnapját együtt ünneplik, egy saját borral.
 
Kiírtak egy nyílt pályázatot több száz hazai borászat körében, egy, a Rosalia életérzést minden cseppjében megelevenítő rosé felkutatására. A pályázatra közel 60 nevezés futott be, melyek közül első körben egy szigorú szakmai zsűri választotta ki a legjobb ötöt, természetesen vakkóstolással. A végső győzelemre esélyes ötösből pedig egy újabb bírálati kör után, ezúttal borkedvelő vásárlók és fesztivállátogatók bevonásával született meg a nyertes, vagyis a 10. Rosalia ünnepi bora.
 


A fantasztikus rosét a móri Paulus Molnár Borháznak köszönhetjük, Merlot és Pinot noir házasításával készült, illatában és ízében tobzódnak a trópusi és a piros bogyós gyümölcsök, akad benne egy leheletnyi szénsav, lendületes és jó ivású, hízelegve kéri a következő kortyot, és összességében pont olyan, mint a fesztivál: könnyed, fiatalos, üdítő, laza és igen-igen szerethető! Van ezen kívül egy különleges tulajdonsága: a palack szól, ha kiürült.
De tényleg, csak sandítsatok rá a címkére, és figyeljétek a színeket ahogy egyre fogy a rosé!
 
A bor a rendezvényen csak a SPAR standján kóstolható meg, valamint június 24-től lesz elérhető a SPAR és INTERSPAR áruházak polcain is, csak a készlet erejéig, szóval érdemes minél hamarabb betárazni belőle a nyárra. Mert ne feledjétek: Nincs szebb szín a rosénál!
 
Rosalia Fesztivál: https://www.facebook.com/events
 

Kommentek