Egész évben változatos programok várnak a Balatonnál

A Balatoni KÖR borászai, éttermesei, cukrászdái és pálinkafőzői 5 helyszínen mutatják be a Balaton ízeit, valamint azt, hogy a Balaton Télen Nyáron Menő.

A Balatoni KÖR a régió gasztronómiájának minőségi megújulásáért leginkább elkötelezett vendéglátósok összefogásaként jött létre négy éve. Tagjaik között - akik mind az egész éves Balatonért dolgoznak - van helyi étterem, cukrászda, pálinka főző, borbár, és több borászat is. Az egyesület fő mozgatórugója az összefogásban, közös gondolkodásban rejlik. Minőség - Hitelesség - Egész éves nyitvatartás - ez a Balatoni KÖR tagjainak három legfőbb üzenete.
 
“Évek óta mondjuk, hogy a Balaton Télen-Nyáron Menő. A tavaly december elején Balatonlellén megrendezett Adventi GasztroPiknik sikerén felbuzdulva rendezzük meg idén az 5 alkalmas GasztroPiknik Sorozatot. Szeretnénk körbejárni a Balatont, így az állomások között szerepel Sümeg, Badacsony, Balatonlelle, Köveskál valamint Csopak is.” mondta el Tóth Balázs, a Balatoni KÖR alelnöke, a rendezvénysorozat ötletgazdája és egyik főszervezője.
 
A BalatoniKÖR Gasztro Piknik Sorozat helyszínei:
- szeptember 29. Sümeg (Sümegi Szüreti Fesztivál)
- december 1. Balatonlelle (II. Adventi GasztroPiknik - Dél)
- december 8. Badacsony (I. Adventi GasztroPiknik - Észak)
- február 23. Csopak
- március 23. Köveskál
A Balatoni KÖR Gasztro Piknik Sorozat első állomása szeptember 29-én Sümegen lesz, ahol a Sümegi Szüreti Fesztivál betét programjaként találkozhatunk a Balatoni KÖR tagjaival.
 


Akik biztosan ott lesznek:

 
Ami a rendezvényeken várható: Balatoni KÖR tag éttermek, cukrászdák, borászatok, pálinkafőzdék, ezen kívül kézműves árusok, élőzene, gyerek és felnőtt játékok és sok minden más!
 
A szervezők abban bíznak, hogy az elmúlt évek tapasztalatait felhasználva a sok programnak és egész évben nyitva tartó helyek gyarapodó számának köszönhetően egyre népszerűbb lesz a Balaton télen-nyáron.
 

Kommentek