Állatbarát fesztivál állati influencerekkel

Állati influencerek tippjeit, trükkjeit leshetjük el az első budapesti Influencer Festivalon. Hogyan válik a kiskedvencünkből menő influencer? Mennyire építhet egy márka a kisállatokra? Milyen hasznos tippeket leshetünk el tőlük akár a közös nyaralást tervezve? Szeptember 19-én minden kérdésre választ kapunk az első állatbarát szakmai fesztiválon a Budapest Music Centerben, ahol az „Állati influencerek” kerekasztal beszélgetésen a négylábúaké lesz a főszerep.

Kevin, az örökbefogadott TV sztár, Berki Jack, Berki Krisztián Frenchie-je, Bella, a Golden Retriver kislány, Disco Discovers, a kalandor Border Collie és Reynard, a Pomerániai törpespicc – igazi állatdömping várja a résztvevőket az első állatbarát szakmai fesztiválon, ahol az egy főre jutó négylábúak száma biztosítja a maximális cukiságfaktort. Az Influencer Festival legállatibb kerekasztal beszélgetésén rengeteg hasznos tippet, tanácsot leshetünk el, addig is Kevin és Disco Discovers gazdái avatnak be minket a nyaralás és utazás állati rejtelmeibe.
 
Kevin, a Pacsi! című kutyás magazinműsor sztárja social media felületein, valamint a Pacsi! vlogban is megosztja tapasztalatait követőivel.
„Mióta velünk él Kevin, a nyaralási szokásaink is megváltoztak. Már fontos, hogy minden szabadidőnket az ő társaságában tölthessük, így választunk éttermet, kávézót, hotelt, sőt, már egyes mozikba és szabadtéri színházakba is jöhet velünk. Idén nyáron Szlovéniába utaztunk a Balatonnal ellentétben – ahol csak két kutyás strand van –, itt ugyanis bárhol velünk fürdőzhet kedvencünk is, a hotelben pedig etetőtál és kutyaágy is várta Kevint. Persze az utazáshoz előbb ki kellett váltanunk Kevin első hivatalos nemzetközi okmányát, az EU kedvtelésből tartott állat útlevelét” – osztotta meg velünk Molnár Karesz, az RTL Klub Pacsi! című kutyás reality-magazinjának műsorvezetője, aki hozzátette, a műsor fő missziója a menhelyi kutyák örökbefogadásának segítése és népszerűsítése.
 
Disco Discovers már a nevében magában rejti kalandor énjét, a másfél éves Border Collie felfedezni született.
„Már a fajtaválasztásnál az volt a szempont, hogy olyan kutyánk legyen, aki lépést tud velünk tartani, így minden élményünk részese lehet. Disco egész pici kora óta velünk tart az autós road tripjeinkre, ma már a kocsi minden sarkában boldogan utazik: hátul a boxban, vagy a hátsó ülésen biztonsági övvel. Hamar hozzászoktattuk a túrázáshoz is, amihez neki is teljes felszerelése van: kontroll póráz, hogy ne rohanjon el, ahol sok vad van, húzóhám a hegyekbe, hogy ő is biztonságban túrázhasson, nagyláthatósági kendő, hogy a vadászok messziről észrevegyék, valamint mentőmellény hajóra és SUP-ra, így az úszást is bármeddig élvezheti. Mindenhez lépésről-lépésre szoktattuk hozzá, ma pedig már igazi kis felfedező lett belőle. Disco még csak kétéves, de már 14 országban járt” – árulta el Disco gazdija, Alberti Rita, aki szeptember 19-én további tippeket is megoszt az Influencer Festival résztvevőivel, valamint egy szerencsés kisállat gazdijával, aki az esemény kabalaállatának díjával együtt egy két főre szóló belépőt is megnyerhet.
 


Keressük az Influencer Festival kabalaállatát! 
Küldj egy képet vagy videót kedvencedről az influencerfestival@hinora.hu e-mail címre és egy rövid indoklást: szerinted miért ő legyen a fesztivál kabalaállata?
A legjobb képekből és videókból a zsűri választja ki a nyertest.
Nyeremény: Az Influencer Festival kabalaállata és két kísérője részt vehet az egész napos rendezvényen.
Játék ideje: 2018. augusztus 1-től 2018. szeptember 10-ig

Kommentek