A Tiny Wasteland, a Concerto Budapest MEZZO koncertfilm és az újraélesztett Bambi is jelölt az idei Highlights of Hungary-n!

A díj célja, hogy a kiválóság, a cselekvő lokálpatriotizmus értékei mentén, évente elismerje és széles körben megismertesse a legkiválóbb magyar teljesítményeket, valamint közösséget szervezzen azok alkotói és alakítói köré.

Az összesen 55 jelölt listája a kultúra, a sport, a tudomány, a civil és állami szervezetek, valamint az üzleti világ képviselőiből állt össze, a jelöltek névsorát a Highlights of Hungary nagykövetei állították össze. 
 
A Highlights of Hungary egyedisége, hogy kategóriák nélkül zajlik az esemény, a nagykövetek szabadon jelölhettek számukra kiemelkedőnek értékelt történeteket 2020-ból. Ezekről majd közönségszavazással döntik el, hogy ki kap díjat, továbbá egy elismerést a nagykövetek is átadnak majd. A szavazás február elején kezdődik.
 


Az idei válogatásba került többek között a “Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre” Oscar-nevezett film rendezője, Horváth Lili, Oláh Judit dokumentumfilmje a “Visszatérés Epipóba”, a retró üdítőmárka, a Bambi újraélesztett verziója, de Csákvári Péter Tiny Wasteland projektje és a Concerto Budapest MEZZO koncertfilm is várja a közönségszavazatokat. 
 
„A klasszikus zene elvarázsol és a dallamok szárnyán tovarepít. Egészen új világokat fedezhet fel az, aki nyitott erre a rejtett” kincsre. Ez a koncertfilm rendkívül ügyesen húzza el a függönyt, és hozza közelebb egy nagyobb közönség számára is ezt a rendkívüli élményt!” – áll a 100sparks alapítójának, Trellay Leventének méltatásában a Concerto Budapest MEZZO koncertfilmről.
 


"Csákvári Péter Tiny Wasteland-je humoros, kreatív és ízlésesen morbid is egyszerre. Peti világában a miniatűr szereplők találkoznak valós méretű tárgyakkal, így készülnek el fotói, melyeket a való élet inspirál. A Tiny Wasteland nemzetközi ismertséget hozott Péternek és megállíthatatlanul pörög a legnagyobb külföldi oldalakon." – emeli ki Takács Ákos, a Red Bull marketing menedzsere, a Pilvaker alapítója.
 
A teljes jelöltlistát ide kattintva lehet elérni: https://highlightsofhungary.hu/private/jeloltek-2020 
Az idei nagykövetek: 
-Farkas Richárd, az őriszentpéteri Pajta Bistro séfje
-A Pet kupa csapata, az első olyan kezdeményezés a világon, ami a környezetszennyező anyagok felhasználásával küzd a környezetszennyezés ellen
-Takács Ákos, a Red Bull marketingmenedzsere, a Pilvaker alapítója
-Törőcsik Franciska, Bujtor István-díjas színművész
-Háfra Noémi, magyar válogatott, junior világbajnok kézilabdázó, FTC-Rail Cargo Hungaria játékosa
-Trellay Levente, a 100sparks alapítója, a TELEP és a Konyha csapatának oszlopos tagja
-Marsalkó Dávid, többszörös Fonogram- és Petőfi Zenei díjas előadóművész
-Mádai Vivien, televíziós műsorkészítő, szerkesztő, műsorvezető
-Martinkó József, újságíró, építészet- és designkritikus, az Octogon magazin főszerkesztője
-MIKI357, az egyik legjelentősebb magyar kliprendező, a Magyar Klipszemle megalapítója, elismert reklámfilmes
-A Highlights of Hungary csapata 

Kommentek