A Nők éjszakája

Nőnek lenni varázslatos, kihívásokkal teli utazás, mi pedig azon vagyunk, hogy a lehető legcsodálatosabb, legtökéletesebb nap legyen azoknak a nőknek, akik az általunk szervezett (ingyenes) nőnapi fesztiválon részt vesznek.

A veszélyhelyzet okozta bezártság, az elkülönülés teremtette új életmód és korlátozások miatt, talán még soha nem volt akkora igény a szórakozásra, az emberi kapcsolatokra, a kikapcsolódásra, mint jelen élethelyzetünkben. 
A hírek ismeretében már tudjuk, még március elején sem térhet vissza a normális ÉLET, ezért a fesztivál programjainak jelentős része, online kerül megrendezésre. 
 
Ettől függetlenül bízunk abban, a nemzetközi nőnaphoz kapcsolódó eseményünkön a nők, egy felejthetetlen, az emberi kapcsolatokra, szórakozásra, megtapasztalásra és tanulásra épülő nőnapi eseményen vehetnek részt. 
Egy olyan rendezvényen, ahol a NŐK ünnepelhetik magukat, mert azt valljuk: nőnek lenni jó, és egyre jobb!

  • Célunk olyan esemény megvalósítása, amelyen a nők különböző élményközpontú programok mellett, a nőket érintő témákról hasznos ismereteket szerezhetnek.

  • Felvilágosító előadásokat szervezünk az egészséges életmód, a nőiesség tudatosításáról, önismeretről, párkapcsolatról, vállalkozásról, olyan témákról, ami a nőket foglalkoztatja.

  • Online elérhető kulturális programokat szervezünk, színházi előadás, tárlatvezetés, építészeti városi séta is színesíti az esemény programját.

  • Szépészeti, esztétikai kezeléseken vehetnek részt a fesztivál résztvevői, valamint számos szakember online tanácsadást, konzultációt nyújt az esemény ideje alatt. 

  • Gasztronómiai workshopunkkal kifejezetten a középiskolás és egyetemista lányokat szeretnénk megszólítani.

  • Szeretnénk, ha ezen a napon a nők megajándékoznák magukat, ezért csatlakozott partnereinknél, kedvezményesen tudnak szolgáltatásokat és termékeket vásárolni. A nemzetközi nőnap idei kampány témája: ChooseToChallenge. 
 
Válaszd te is a kihívást!
 
Mi is fontosnak tartjuk, hogy közvetítsük az International Women’s Day felhívását, ezért arra szeretnénk biztatni a nőket és férfiakat, hogy tegyenek együtt a nemek közötti igazságtalan megkülönbeztetés és egyenlőtlenség ellen. 
Határozottan emeljék fel a kezüket, és mutassák meg, hogy így kívánnak az  egyenlőtlenség ellen tenni!
 
A szolidaritás jeleként küldjék el a #ChooseToChallenge képeiket, és osszák meg saját közösségi felületeiken, hogy minél több ember értesüljön az idei IWD felhívásáról. 

Kommentek