A hétvégére ajánljuk (július 08. – július 10.)

Kutyasétáltatás vagy bringabörze? Esetleg koncert vagy kiállítás? Kalandra fel!

 

Nők Chanelben

Peter Farago & Ingela Klemetz Farago: Nők Chanelben A kiállítás július 8-án 10:00-tól látogatható szeptember 11-ig. "Mindig az intimitás egy magasabb szintjét keressük képeinkben." A szekszárdi születésű Peter Farago és a svéd Ingela Klemetz-Farago vizionárius kettősét a jelenkori divatfotózás legkreatívabb csapatai között tartják számon. A CHANEL divatcéggel való egyedi együttműködés keretében a két fotós komplex divatban elmesélt sztorikat kreált, amelyekben Közép-Európa és Lengyelország legkeresettebb szupermodelljei szerepelnek. Az eredmény egy messzemenően személyes és látványos, divat-történet, ahol Faragoék esztétikája az érzékenységen és a tökéletes időzítésen keresztül talál kifejezést. Munkájukban lényegi elem a művészi komponálás és a modell illetve a fotós teljes mértékű egymásra hagyatkozása.  "Amikor tudatosul benned, hogy megérintettél egy törékeny és jelentésekkel teli teret, az az a meghatározó pillanat, amikor a fotózás varázslatossá válik." Ezek a fotók egyúttal igen törékenyek is, mert megkapóak és látványosak, erőteljes és hosszan tartó hatást fejtenek ki.

Hiperkarma EP-bemutató

Budapest Park

szombat 18:00

Vendég: Margaret Island

Jegy a helyszínen: 2899

WalkingDog

Budaörsi Állatmenhely

szombat 9:00

A WalkingDog egy mozgalom, melynek célja, hogy a városi gazdikat és kutyáikat összehozza, közös mozgásra és programokra buzdítsa. Szeretnénk, hogy ezeket a pozitív élményeket minél többen megtapasztaljátok és megosszátok négylábú barátaitokkal is. A séta összehoz minket. Sajnos nem minden kutyus olyan szerencsés, hogy szerető gazdival élheti mindennapjait. De nekik is szükségük van a jól megérdemelt mozgásra, sétára és egy adag szeretetre. A Budaörsi Állatmenhely kutyái minden önkéntesnek örülnek, akik kiviszik őket a menhely mögött lévő rétre. Szeretnénk titeket elhívni egy közös menhelyi sétára, ami nem csak a kutyusoknak, de nektek is garantáltan emlékezetes élmény lesz! Most sem számít, hogy van-e kutyád, vagy nincs, gyere velünk és sétáljunk együtt! Várunk benneteket, a #welovewalkingdog csapat (Nóri, Orsi, Fruzsi) ui.: a menhely korlátozása miatt egyszerre 15 fővel tudunk sétáltatni, így kérlek üzenetben is jelezzétek, ha biztosan el tudtok jönni. A jelentkezés sorrendjét vesszük figyelembe a helyek betöltésekor.

Halló Nyár! Júliusi bringabörze

Dürer Kert

szombat 11:00

A nagy nyári melegben is várunk, töretlenül :) Gyere el Hozzánk, ha egy valódi bringás vásárra vágysz: - használt kerékpárokkal, - alkatrészekkel, - biciklis kiegészítőkkel, - tekerős turival, - kerékpáros mezekkel, cipőkkel. Árusnak is jelentkezhetsz, irj nekünk emailt: durerbringaborze@gmail.com

Kommentek