A hétvégére ajánljuk (január 28. – január 31.)

Csütörtökre örömfőzés, péntekre Király Viktor, vasárnapra Lemmy emlékest és egész hétvégére koffein, hogy bírjuk az iramot.

 

Tapas est - örömfőzés Huszár Krisztiánnal a Pista bá’-ban

Pacalfőzés közben -– mivel mindketten imádjuk a belsőségeket –, jött az ötlet Krisztiántól, hogy csináljunk egy tapas estet a Pista bá’-ban, ami igen felvillanyozott. A dátumot megbeszéltük, az ételekről egyelőre csak annyit, hogy nagyrészt belsőségből áll majd össze (malacláb, hagymás máj, hurka, pacal), de tőkehalat is sütünk. Az ételek mellé Ráspi borok és kézműves sörök közül választhattok.

Csütörtök 18:30

Pista bá'

A Koffein Hétvégéje: "maradj ébren velünk"

Központi helyszín: PRLMNT - Koffein Labirintus - Teréz krt. 62. Ha nem akarsz lemaradni a Koffein Fesztivál-ról akkor ideje gondoskodnod a belépődről. Hétfő délutántól péntek 12:00-ig az Orfeum a pesti mulató (Erzsébet krt. 43-49. Non-Stop Info: +36205162089) tudjátok megváltani belépőiteket 800-1500Ft-s áron. Az online jegyvásárlás pedig ahogyan most is a rendezvény ideje alatt is folyamatosan üzemel majd. http://koffeinfesztival.hu/jegyek/ KOFFEIN LABIRINTUS HELYSZÍNEK Tea Szentély Speciality Kávésarok Relax Terem Kézműves sétány Energy Bár Kávé Kanyar Funzine Nagyszínpad Gombóc Artúr Csokigaléria Szivar Terasz Eszem-Iszom Sor

ROCK THE FRIDAY hosted by: Király Viktor 01.29.

BRKLYN-i polgárok! Hazatért kedves cimboránk Király Viktor és mielőtt visszaröppen a hatalmas Egyesült Államokba, csapunk vele egy rendhagyó Rock The Friday-t, ahol nem lép fel csak a hangulatért felel, mert ugye tudjátok, hogy: Hétről-hétre minden pénteken a már jól ismert csapat randalírozik a Kazinczy utcában! DR BRS és barátai, no meg a BRKLYN oszlopos tagjai a tőlük megszokott party himnuszokkal, klasszikusokkal és 2016 legújabb zenéivel várnak titeket a BRKLYN-ba! Nem ússzátok meg szárazon, úgyhogy tessék szépen felkészülni! Házigazda: DR BRS & Viktor Király Zene: DR BRS & Friends Aki ismeri a csapatatot az tudja, aki nem, az most meg tudja: ez reggelig tart és énekelni kötelező!

Lemmy emlékest

Lemmy emlékest a Barba Negra Music Club, a Hammer World és a Rock On! Fesztivál közös szervezésében! Vasárnap 18:00

A belépés ingyenes, Lemmy kedvenc italával a Jack Danielssel pedig közértáron koccinthatunk!  Már biztos fellépők: Motorbreath Motörhand Bomber Alcohol Barbaró Attila (Junkies) Budai Béla (Moby Dick) Demonlord Dodo (Dorothy) Ektomorf Fatal Error Firkin Flatband Ganxsta Zolee Gubás Tibor (ex Omen, Tirana Rockers, AC/BC) Headbengs + R. Gy. Manzi Hot Beaver Iron Maidnem Jesse, Zaba, Erik, Luki, Cocó, Viktor (Hollywood Rose) Kékesi Bajnok László, Zeffer András (Mobilmánia) Kispál Balázs (Mobilmánia) Magor Mystery Gang Nagy Dénes (Deák Bill Blues Band) Nagy Gábor (Zanzibár) Necksprain Nomad Omega Diatribe Ozone Mama Phoenix RT Psychogang Ratkai Retekkoma Miklós (ex-Akela, AC/BC) Road Rock Out Rómeó Vérzik Roy (Roy és Ádám) Schrott Péter (Tűzmadár) Szabó Tamás (Action) Takács Vilkó Uzipov Vörös Attila (Nevermore, Leander Rising) Vörös Gábor / Nagy Máté (Omen) Zorall A koncert előtt vetítés, utána kizárólag Lemmy / Motörhead dalok! 

Kommentek