A hétvégére ajánljuk (január 22. – január 24.)

Kétféle koncert és téli piknik van a terítéken. Vasárnapra meg családos programot ajánlunk.

 

THE BIEBERS @ Akvárium Klub // KisHall

20:00 kapunyitás 20:20 Patikadomb 21.15 The Biebers Vendég: Patikadomb THE BIEBERS A 2012-ben alakult The Biebers hatfős csapata alkotja az ország legkúlabb bandáját. Eleinte senki sem tudta, hogy ki áll a The Biebers mögött, pedig a zenei projekt olyan slágereket alkotott mint a Sorry, a Dance vagy a Stay.  Még akkor sem volt publikus a névsor, amikor a Sorry lett az év hazai modern pop-rock hangfelvétele a Fonogram-díjkiosztón.  Később kiderült, hogy Puskás Peti és testvére, Puskás Dani is az alapítók között van, és még néhány tag neve kiszivárgott a sajtóban és a koncertek alatt. A The Biebers azóta is megállíthatatlan! A srácok az idei nyarat szinte a színpadon töltötték, hiszen miután májusban a második helyen végeztek a Nagy-Szín-Pad versenyen, Robbie Williams budapesti koncertjén is zenélhettek, majd brutális tempóra kapcsoltak és a fesztiválok közönségének is megmutatták, milyen az igazi #galaktikus #szexizés!  Bemutatkozó albumukat, a monumentális, címnélküli The Biebers-nagylemezt, októberben jelentették meg egy teltházas lemezbemutató koncert keretében.  Most a Nagy-Szín-Pad verseny óta először visszatérnek az Akváriumba, hogy egy fantasztikus koncerttel indítsák el a 2016-os koncertszezont! 

Bérczesi Robi - Én meg az Ének @ Budakalász

A Magyar Kultúra Napján Bérczesi Robi egyszál gitáros estjét hallgathatjátok meg a Kós Károly Művelődési Házban, Budakalászon. Bérczesi Robi mára már több generáció számára kultuszfigura, legismertebb zenekara, a hiperkarma mellett pedig egyre ismertebbek szólólemeze, az Én + az Ének dalai. Sőt, idén tavasszal új anyaggal jelentkezik Biorobot nevű formációja is, melyben Nemes Andrással közösen írják és adják elő a dalokat. A hazai kultúra összetéveszthetetlen és termékeny figurája, aki meglehetősen nagy hatást gyakorolt a magyar popzene elmúlt 16 évére. A helyszín megközelíthető a szentendrei hévvel, a Budakalász Lenfonó megállótól kétszáz méterre találjátok a Művelődési Házat. A koncert ingyenes.

Péntek

Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár

Téli Etyeki Piknik a Rókusfalvy Birtokon

A Téli Etyeki Pikniken várunk Titeket nagy szeretettel a Rókusfalvy Birtokon!  Vendég borászaink: Folly Arborétum és Borászat (Badacsony), Szatmári Családi Pincészet (Szigliget), Dúzsi Tamás (Szekszárd) Program ajánlatunk: 9.00 óra: Disznótor – segíts a böllérnek, próbáld ki a pörzsölést, a pörcsütést, a kolbász- vagy hurkatöltést, pecsenyesütést! Elő-regisztrációval kedvezményes áron lehet részt venni a programban korlátlan forralt bor és tea fogyasztással, helyszíni kóstolóval, toros búcsúcsomaggal! 10.00 óra: Forraltbor-főző verseny (eredményhirdetés 13.00 órakor) 11.00 óra „Pohárral a kézben” – óránként induló rendhagyó pincetúra vezetett borkóstolóval Egész napos programok: Kézműves sarok gyerekeknek. Borda Ágnes textíliái, Borostyán bőrdíszmű, Etyeki méz, Noll Tanya levendula manufaktúra

Vasárnapocska - Gyermekprogram az Aurórában

Kedves Szülők és Gyerekek!  Kreatív gyerekfoglalkozás indul az AURÓRÁBAN óvodás és kisiskolás korú gyermekek számára!  Lesz bábkészítés, kézműves foglalkozás, körjátékok, társasjátékok, tánc és dráma foglalkozás, éneklés, diavetítés illetve sok más!  Időpont: Vasárnaponként 15:00-18:00 Helyszín: Auróra Ház az Auróra u. 11-ben.  A részvétel ingyenes! Várunk mindenkit szeretettel! 

Kommentek