A hétvégére ajánljuk (február 19. – február 21.)

Kávé, sör és lakáséttermek sora, némi leárazással megtámogatva.

 

INDOOR SÖRFESZTIVÁL - február 19-20-21. Malátarajongók figyelem! Itt van Magyarország első téli sörfesztiválja, amikor a Hotel Gellért három napig az ország legnagyobb sörkocsmája lesz! Azt gondoltátok eddig, ha sörfesztivál, akkor nyár és szabadtér? És télen csak sörözőben, vagy otthon lehet sörözni? Mostantól ez máshogy lesz! Mert megérdemeltek egy olyan téli zarándokhelyet, ahol minden évben egyszer kedvenc sörkülönlegességeiteknek hódolhattok. Ennek apropójaként mutatjuk be a Serfőző és a Danubius Hotel Gellért közös szervezésében Magyarország első beltéri sörfesztiválját, az Indoor Sörfesztivált, ahol a Gellért három napig az ország legnagyobb sörkocsmája lesz! A szálloda valamennyi rendezvénytermét lefoglaltuk Nektek, valamint a kiállítóknak, akik több mint 100 féle csapolt és üveges sörrel készülnek azért, hogy a torkotok ne maradjon szárazon. Teljesség igénye nélkül az Indoor Sörfeszten megjelenő sörök és sörfőzdék: Barbár, Blanche de Bruxelles, Bohemia Regent, Corsendonk, Floris Kriek, Delirium, Serkentő, Franzberger Sörfőzde, Sümegi Sörfőzde, Zirci Apátsági Manufaktúra, Guinness, Kilkenny, Bombardier, Primátor, Bernard, Bigfoot Sörfőzde, Maissel’s Weisse, Csíki Sör, Fóti Kézműves Sörfőzde, Wells & Young’s Brewery, Robinson Brewery, Brewdog, Flying Dog, Oedipus, Opat, Pardubicky Porter, Postőižinské, Satan, Rizmajer, Hedon, Köleses Sör, Legenda, Etyeki Sörmanufaktúra, Kaltenecker, Korbinian, Vitus, Weihenstephaner és a sor még közel nem teljes. Programok terén is egy egészen különleges, tematikusan bontott hétvégére számíthattok. Az Indoor Sörfesztiválra nem csak kisüzemi sörökkel és zenével, de sörgasztronómiai csodákkal is készülünk a főváros legismertebb szállodájában. • február 19. péntek angol nap (16:00 – 02:00) • február 20. szombat német nap (16:00 – 02:00) • február 21. vasárnap cseh nap (16:00 – 24:00)

NUBU OUTLET NAPOK

Kifutó NUBU és NUDE by NUBU termékek kaphatók 5000 forinttól, 50-70% árengedménnyel az új NUDE by NUBU üzletben, az Andrássy út 31. szám alatt.

Nyitvatartás: hétköznap: 11 és 20, szombaton: 10 és 20 óra között.

KávéBár Bazár 2016

A kávé- és bárvilág legnagyobb hazai eseményének ismét a belvárosi Corinthia***** hotel ad otthont 2016. február 20-21-én. A két nap több mint 50 kávés-báros-gasztro kiállító részvételével, országos bajnokságokkal (barista, sommelier, koktél-flair) és izgalmas előadásokkal, bemutatókkal, kísérőprogramokkal zajlik.  A BELÉPőBEN: korlátlan kávékóstolás, több mint 20 tételes borsorkóstolás, párlatkóstolás, előadások, workshopok és bajnokságok ötcsillagos környezetben. Az online elővételes jegyértékesítés február 18-án reggel lezárult, 18-19-én budapesti partnerpontokon vehető kedvezményes árú belépő, a teljes árú napijegy a helyszínen: 3800 Ft.

Restaurant Day

Egy nap, amikor bárki nyithat éttermet! Időpontok 2016: február 21., május 21. augusztus 21., november 19.

A Restaurant Day Helsinkiben indult, az elsőt 2011 május 21-án tartották. Néhány fiatal gondolt egyet, hogy mi lenne ha egy napra éttermet nyitnának. Az ötlet villámgyorsan terjedt a barátok és ismerősök között és az első alkalommal majd 40 étterem született 13 különböző városban. Azóta évi négy alkalommal kerül megrendezésre, egyre növekvő népszerűségnek örvend és szerte a világban csatlakoznak hozzá. A legutóbbi alkalommal több mint 500 étterem valósult meg több mint 50 városban Brazilíától kezdve Izlandon, Ausztrálián át Budapestig.

21 étterem Budapesten és környékén, de Győr mellett is találtok majd pop-up éttermet vasárnap. Ne feledjétek letölteni az app-ot és kiválasztani a kedvenceket!

Kommentek