A hétvégére ajánljuk (december 10. – december 13.)

Vannak hetek, amikor a csütörtököt is hétvégének minősítjük, mert kihagyhatatlan program van. Ez a hét is ilyen. De természetesen péntektől is lesz mit csinálni a városban.

 

Budapest Bakering Ajándék Kollekció - Bemutató és kincskeresés

Gyere el most csütörtökön délután 5-kor a Madách térre és szerezd meg a Budapest Bakering Karácsonyi Kollekcióját! Akik pontosan érkeznek, azok a Kincskereső Játékban szerezhetik meg az új termékek első sorszámozott darabjait. Innen könnyen távozhat mindenki Bakering sállal, Bakering társasjátékkal, kis kocsikás mézeskaláccsal, csokival vagy akár ékszerekkel! Akik éhesek, azokat megkínáljuk a karácsonyi Ringekkel, miközben bemutatjuk a nagy meglepetést: a Budapest Bakering 2.0 újdonságait... Hívd el a barátodat és legyél ott te is csütörtök délután 5-kor a Madách téren!

GARÁZSVÁSÁR

KARÁCSONYI GARÁZSVÁSÁR 25 TRENDI Nő OTTHONÁBÓL,  PLÁZA NAGYSÁGÚ VÁLASZTÉKKAL! Újra belevágtunk így karácsony előtt egy megagiga garázsvásár megszervezésébe. Az 1 év alatt nemcsak fiatalabbak lettünk, de bölcsebbek, tapasztaltabbak is. A tavalyi garázsvásárhoz képest a változás csupán annyi, hogy idén még sokkal nagyobb, még menőbb helyen, mégtöbb résztvevő bevonásával és pláza nagyságú választékkal, de kínai piac alatti árakkal várunk Benneteket!  PARKOLÁS: a helyszínen, a parkolóházban (250Ft/óra) Nyitvatartás december 11. péntek 9:00 - 20:00 december 12. szombat 10:00 - 18:00

Elefánt (HU), Konea Ra (AT) - Noises From The Neighborhood

Hullámok, úszás, elmerülés: röviden ez várható az A38-on december 12-én. Két zenekar gondoskodik aznap arról, hogy a hullámok ne csak a hajó oldalát csapdossák víz formájában, hanem a koncertteremben is a plafonig érjenek hangulat formájában: az óriási mélységekből a nagy magasságokig emelő Elefánt, valamint vendégként a bécsi elektronikus formáció, a Konea Ra lép fel. Mozgassuk meg velük a hajót még egyszer az év vége előtt!

Adventi vasárnapok a Várkert Bazárban

Idén első alkalommal és hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre adventi programsorozatunk a Várkert Bazárban. A november 29. és december 24. közötti időszakban számos program várja majd a karácsonyi hangulat és készülődés jegyében a kilátogatókat.  Valamennyi korosztály számára tartogat különlegességeket az esemény. A kicsiknek kézműves foglalkozás, gyermekjátszó, táncház, interaktív gyerekműsorok.  A késődélutáni, esti szórakoztatásról hazánk kiemelkedő művészei, társulatai gondoskodnak, többek között a Budapest Táncszínház, a Virtuózok produkció, a Sárik Péter Trió, a Pál István Szalonna és a családja, valamint A Fölszállott a Páva középdöntős és döntős gyermekversenyzői. EURÓPA LEGNAGYOBB ADVENTI GYERTYÁI Egyedi látnivalót kínál majd a Várkert Bazár előtt felállított, a Hello Wood nemzetközi művészeti program által, erre az alkalomra készített, ünnepi gigantikus installációja. 2015. DECEMBER 13. VASÁRNAP 15:00-19:00 Kézműves műhely: karácsonyi gömbdísz és füzér készítése, Manókonyha, Gyermekjátszó kicsiknek és nagyobbaknak 16:00 „A hóember ajándéka” – Interaktív bábelőadás Nyáry Bernadettel 18:00 Ünnepi gyertyagyújtás 19:00 A Sárik Péter Trió adventi koncertje A műsorban Bach, Beethoven, Mozart művei, valamint karácsonyi dalok jazz-feldolgozásai csendülnek fel. Sárik Péter 2007-ben alapította meg saját zenekarát, a Sárik Péter Triót. A csapat 2012-ben Fonay Tibor és Gálfi Attila csatlakozásával újjáalakult. A Sárik Péter Trió rövid időn belül az ország vezető jazz-zenekarai közé került. Eddig 4 lemezük jelent meg, melyből az egyik aranylemez lett és 2014-ben Fonogram-díjat kapott, mint az „Év hazai jazzalbuma”. 

Kommentek