A hétvégére ajánljuk (április 28. – május 1.)

Csak egy kis jó idő hiányozna a tökéletes hétvégéhez.

 

Belvárosi Pálinka Napok

Az ezúttal ingyenes Belvárosi Pálinka Napok április 28-30. között várja a Városháza Parkban a pálinka szerelmeseit, ahol most a birsé és a legfinomabb párlatoké lesz a főszerep. A hazai pálinkafőzdék párlatainak házasításából született az Év Birspálinkáját a fesztiválon kóstolhatja meg először a közönség. Ez a gyümölcs ihlette ugyanis az Év pálinkája sorozat legújabb tagját, amellyel a látogatók a fesztiválon találkozhatnak először. A magyar pálinkafőzdék közös blendje idén is limitált számban készül, mindössze 1500 palackkal gyártanak belőle. A fesztivál ezúttal belépő nélkül, tárt kapukkal várja a látogatókat mindhárom napon.

TÜTÜ presents KITSCH by Battila & BenceCsalar

Április 29-én egy igazán egyedi hármas játszmának ad otthont a Tütü, ahol a váratlan és az újszerű, a divat és a művészet fogja uralni az éjszakát. Az egyik főszerep a konstans kísérletezés képviselőjének járBattila concept eyewear személyében és a rendkívüli szépség hajszájának nevében, a másik pedig BenceCsalarnak, aki ellentmondva a tömegízlésnek mutatja be a kreativitás és fantázia határtalanságát.  Nagysikerű kollaborációjuk exkluzív különkiadással jelentkezik egy éjszakára a Tütü extravagáns környezetében, és születik meg ismét a hét legszexibb botránya, tökéletes időzítésben és válogatott pop és house szólamokban.   

â? Asztalfoglalás/Table reservation: (70) 353 4074 â? Helyszín/Venue: Tütü Budapest  â? Dj: Zenit Incompatible, Daniel Delay (Muzzaik) â? Belépő/Entry fee:  éjfél előtt/before midnight free éjfél után/after midnight 1500 HUF â? Dress code: chic-as-hell  

CityMatiné S05E01 - ősMárkás omegaMajális

Na ki van itt? Bizony a jó idő és már csak egyre jobb lesz! Immár 5. alkalommal szólítjuk hadba a hű matinéket és matibákat, hogy méltóképp üdvözölhessük együtt az uralkodó napsütést.  Úgy tűnik a nappali diszkózás legitimizálásáért folytatott harc lassan révbe ér, ám a hősök lelkesedése nem csüggedhet, hiszen április 30-án a Hajógyári-sziget tökéletes pázsitján újabb 5 éves célkitűzéseket fogunk a horizontra helyezni. A megigéző performansz elengedhetetlen kellékei vagytok Ti, kedves bajtársaink, illetve az általatok megannyiszor hőstettek sorozataira késztett főtitkárok. - A normisták legeredményesebb agitátora Dj Sobek - Az undergound sustorgók kompromisszummentes szószólója Captain Knuckles - A dübörgő technokraták szövetségének örökös vezérei a Monolit És az immár nélkülözhetetlenné váló művészeti bizottság képviseletében ezúttal is a SoulClap Budapest élő propaganda előadása fogja teljessé tenni a felvonulást. Természetesen a minőségi garanciát a főfunkcionárius Funktion-One Hungary biztosítja. A hadtápot pedig:  a Szegyház és a School Bus szállítja. Tagsági hozzájárulás: 10:00 - 12:00 : 1000 HUF 12:00 - 14:00 : 2000 HUF 14:00 - 22:00 : 3000 HUF

Jógamajális 2016

Az idei Napforduló Jógafesztivál előbulijaként egy napfényes közös jógázással ünnepeljük a tavasz végét ás a nyár kezdetét a Margitszigeten, a Holdudvar melletti tágas réten. A következő programokkal várnak benneteket az Atma Center oktatói: 9:00 Ashtanga Jóga első sorozat Gauranga Das vezetésével 11:00 Akro-jóga és partner-jóga Nagy Angi és Lehoczky András vezetésével.  A programba ingyen és szabadon bárki csatlakozhat, még a jógás előélet sem feltétele annak, hogy örömmel és sikerélményekkel gazdagodva részt tudj venni a gyakorlásban. Mit hozz magaddal: jógamatracot, vizet, nap elleni védekezőeszközöket, és a barátaidat! Mindenkit szeretettel várunk!

Kommentek