A Cartoon Network három mackójának legnagyobb kalandja: jön a Medvetesók első filmje

A Cartoon Network közönségkedvenc mackói, Grizz, Panda és Jeges legnagyobb kalandjukra indulnak.

A 2015-ös bemutatása óta a Medvetesók nemcsak hatalmas hírnévre tett szert, de a szakma elismeréseit is bezsebelte. A Cartoon Network Studios produkciója több díjat és jelölést kapott az évek során: jelölték Emmy-díjra, megkapta a BAFTA-díjat, valamint elismerést nyert az Annecy nemzetközi animációfesztiválon. A koreai származású Daniel Chong szériája különösen a távol-keleti régióban népszerű az ázsiai popkulturális elemeknek köszönhetően. A Panda szülinapja című epizódban például a Monsta X nevű K-pop-zenekar vendégszerepelt. A tévéfilmben Marc Evan Jackson humorista és a K-pop-sztár Amber Liu teszi tiszteletét.
 
És most érkezik a film is, ami hosszabb és izgalmasabb, mint bármelyik eddigi epizód!
 
„Azzal, hogy előrébb hoztuk ennek a csodálatos filmnek a bemutatóját, reméljük, mi is nagyban hozzájárulunk a családok szórakoztatásához az otthon töltött időszakban” – mondta Rob Sorcher, a Cartoon Network tartalomfejlesztési igazgatója.
 
A magyar nézők első körben ezekben az időpontokban láthatják a filmet a Cartoon Network műsorán:
  
A San Fransisco külvárosában élő medvék imádnak street foodot enni és videókat nézni az interneten, egyszóval előszeretettel élnek napjaink társadalmának eszközeivel. Ez azonban felkelti a Nemzeti Vadvédelmi Hivatal munkatársának figyelmét, aki fejébe veszi, hogy visszaviszi Grizzt, Pandát és Jegest a természetes élőhelyükre, ami azt jelentené, hogy örökre elválasztanák őket. A medvetesók menekülőre fogják és Grizz ötlete nyomán elindulnak Kanada irányába. Az út során új barátságokat kötnek, veszélyes akadályokba botlanak és nagyokat buliznak. De, ami talán a legfontosabb, hogy a hosszú utazás során a három medve felidézi a megismerkedésüket és azt, hogyan lettek egy család...
 


 

Kommentek