3+1 bakancslistás dolog, amit nyár végéig ki kell próbálnod

Hamarosan véget ér a nyári vakáció, de még szeretnél összehozni pár felejthetetlen élményt a szabadnapokra? Az alábbi boros programokat mindenképp érdemes kipróbálnod, mielőtt beköszönt az ősz! 

Borpiknik a barátokkal
Semmi sem dobhat fel jobban egy napsütéses nyári délutánt, mint egy kellemes hangulatban eltöltött borpiknik, ahol akár egy izgalmas vaktesztes versenyen is megmérettethetitek magatokat. A borkóstolót kertben, egy nagyobb parkban, de akár egy nagyobb erkélyen is meg lehet szervezni. Javasoljuk, hogy vigyél magaddal különböző, a kiválasztott borokhoz illő sajtokat, sonkákat, illetve grissinit vagy egyéb sós ropogtatnivalókat. 
 
Kempingezés a szabadban
Egy hétvégi kempingezés nélkül nem érhet véget a nyár, itt az ideje, hogy előszedd a sátrakat és a hálózsákokat! Érdemes magaddal vinned egy akusztikus gitárt és pár üveg bort – a hangulat fokozása érdekében. Ha sütögetést/ grillezést is terveztek, figyeljetek arra, hogy olyan bort válasszatok, ami kifejezetten passzol a sültek ízvilágához: grillsajtok mellé jöhet egy száraz furmint, míg a csirkék mellé a sauvignon blanc illik legjobban. A sertésből készült kolbászokhoz rozét vagy egy testesebb cabernet franc-t ajánlunk, ha viszont a marhahúsra esik a választás, cabernet sauvignon-t érdemes venni. 
 
Csillaghullásnézés egy pohár bor mellett
A Perseidák néven ismert igazán látványos meteorraj idén - az előrejelzések szerint - augusztus 13-án produkálja a szemet gyönyörködtető csillaghullást. Ilyenkor igazán meghitt és romantikus program lefeküdni egy mezőn és figyelni a hullócsillagokat, hiszen percenként átlag 1-2 "csillag" éri el a légkört. Természetesen ennél a programnál sem lehet mellélőni egy-egy pohár rozéval. 
 


+ 1 Legyél a Lupa Királynője/ Királya!
A Lovassy Life újabb szuper nyereményjátékával most 2 db belépőt nyerhetsz a Lupa Beachre, mindemellett az exkluzív vízifoteleket is egész nap használhatod, miközben megkóstolhatod a Lovassy Life legfinomabb borait!  A játék heti intervallumokban augusztus végéig tart, így érdemes mielőbb becsatlakoznod a játékba. További infók: https://www.facebook.com/lovassylife/
 

Kommentek