Világpremier: megérkezett a KFC reggelije


A világon elsőként Magyarországon vezeti be minden éttermében reggeli menüjét a KFC. A friss alapanyagokból készített kínálatban szendvicsek, édességek és különböző kávétípusok találhatók, amelyeket az étteremlánc hazai szakemberei álmodtak meg.


Az KFC célja, hogy a pékségekkel szemben egy kellemes, nyugodt környezetben élvezhető alternatívát kínáljon, ahol változatosan és kiadósan, de ha szeretnénk, akkor könnyeden tudunk reggelizni. Az étteremlánc előzetes felméréséből kiderült, hogy Magyarországon az otthonon kívüli reggelizés feltörekvőben van, elsősorban a leterhelt munkavállalók, a turisták és a vállalkozók jelentik a potenciális célcsoportokat.


Mivel a reggelizés piaca még kiaknázatlan, az elsők között szerettünk volna belépni erre a területre” – emelte ki Juhász Nándor, a KFC marketinges munkatársa. „Egy minőségi, ízig-vérig KFC-s kínálatot állítottunk össze, amely reményeink szerint sokak tetszését elnyerheti. A KFC Reggeli szendvicseit hazai munkatársainkkal alkottuk meg, figyelve a vendégeink visszajelzéseire. Mi leszünk a világ első KFC-je, amely nem csak néhány kijelölt helyszínen, hanem minden éttermében reggeli kínálattal kezdi a napot. Közép-Európában pedig úttörő a mi piacunk.”Az étteremlánc fő profiljával ellentétben a KFC Reggeli nem kizárólag a csirkehúsra, hanem a friss, hazai tojásra helyezi a hangsúlyt. Az ajánlat részét képezik a tükörtojással és friss zöldségekkel gazdagított Ciabatta, Bagel, Reggeli Qurrito és a kívül ropogós, belül omlós Háromszög Szendvicsek, valamint a sajttal töltött Roller. A szendvicsekbe kerülő tükörtojást a KFC 11 összetevőt tartalmazó, titkos fűszerkeverékével ízesítik. Az ételeink mellé választhatunk hosszú kávét, lattét vagy kapucsínót, az édesszájúak pedig amerikai palacsintával, csokoládés süteménnyel vagy málnás sajttortával kényeztethetik magukat. A könnyedebb ételekre vágyók viszont joghurtot is találnak majd a KFC új reggeli kínálatában.


A KFC reggeli kínálata március 21-től elérhető az étteremlánc minden éttermében minden nap 6:00 és 10:30 óra között.

Kommentek