Újra nyitva vár csopaki kedvencünk, a Szomszéd kertje

Kár lenne tagadnunk, hogy a Szomszéd Kertjét fanatikusan imádjuk, amióta először ott jártunk. Tóth Attila séf és tulajdonos sok nehézséget leküzdött azért, hogy ezt az egész évben nyitva tartó, balatoni helyet sikerre vigye, és gyanítjuk, hogy vírus ide vagy oda, ebben szezonban sem fog lassítani.

Az előző hónapokban sajnos csak elvitelre lehetett tőlük finomságokat kérni, de most, hogy lazultak a korlátozások és beköszöntött az igazi jó idő, szakaszosan újranyitnak, így már érdemes akár Pestről is leugrani hozzájuk egy jó ebédre, vagy hangulatos vacsorára.
30-án lesz náluk a nagy Grand Opening, de csütörtöktől már bátran be lehet támadni az első terasz mellett a kertet is!


Minden további fejleményről értesülhettek, ha a Facebook oldalukon követitek őket: https://www.facebook.com/szomszedkertje/


Az új helyzetre való tekintettel nyilván szigorúbb szabályok érvényesülnek majd, és kevesebb ember fér be/ki hozzájuk is, de a kert még így is elbír 50-60 embert.
Az utóbbi években mindig volt valamilyen tematika is, amire megpróbálták felfűzni az eseményeket. Az első év kutyák éve volt,  a második a gyerekeké, és idén a kultúra kerül a középpontba.

Így ha kisebb közönség előtt is, de lehet majd náluk például élőben jazzt hallgatni vagy kertmozizni.
Ha valaki mégsem ülne be, az elviteles opciót is választhatja, sőt, piknikkosarat is tudnak összeállítani, aminek elköltéséhez titkos helyszínjavaslat is jár.


A remek ételek pedig változatlanok, és a kutyabarát hozzáállás is töretlen!Elérhetőség:


Csopak, Kossuth Lajos utca 97.


+36307690528


A aktuális nyitva tartás miatt indulás előtt mindenképpen nézzetek rá a Facebook oldalukra!Fotók:
Heim Aleksandra
Címlapfotó: Csákvári Péter

Kommentek