Top 5 nyári frissítő a Starbucksból

Nemcsak a kávérajongók kényeztethetik magukat a kávézólánc nyári kínálatával, de a Frappuccinók, jeges teák és limonádék kedvelői is hamar megtalálhatják új kedvencüket. Öt ok, amiért érdemes a nyári melegben a legközelebbi Starbucksot választanunk.

1. Cold Brew – a kávé, amellyel garantáltan felpörög a nap
A Cold Brew markáns, erőteljes ízvilágát egyetlen kávérajongó sem hagyhatja ki. Az ital karakteres aromáit – amelyben egyszerre érezhetünk csokoládés és citrusos jegyeket – a 20 órás hideg vizes áztatásnak köszönheti. A koffeinben gazdag ital önmagában is kiváló frissítő, a könnyedebb ízek kedvelőinek azonban érdemes kipróbálniuk lágyabb verzióját, a vaníliával és krémes tejszínnel lágyított Vanilla Sweet Cream Cold Brew-t.
 
 
2. Frappuccino – a nyár édes íze
A Starbucks legismertebb jeges italát kérhetjük kávéval vagy a nélkül, az állandó kínálat részeként megkóstolhatjuk csokis, karamellás, vaníliás, epres változatokban, de mindig érdemes figyelni a szezonális újdonságokat is. Ha csokirajongó vagy, ne hagyd ki az egyik nagy kedvencet, a Java Chip Frappuccinót.
 


 
3. Teavana jegestea-limonádék – a természet energiája
A prémium minőségű tea, jég és gyümölcsös aromák együttese alkotja a Teavana jegestea-limonádékat, amelyek tökéletes frissítőként szolgálhatnak a forróbb napokon. A barackos és a fekete szedres változatban a zöld tea energiájával, a mangós verzióban a fekete tea frissítő erejével kerülhetünk lendületbe.
„A jegestea-limonádék készítésekor a hozzávalókat alaposan összerázzuk, így végeredményül egy kiegyensúlyozott, egységes ízű, kellemesen hideg nyári frissítőt kapunk” – mondta Moldova György Dávid, a Starbucks brand managere.
A jeges felfrissülést otthonunkban is élvezhetjük, ugyanis a kávézókban dobozos verzióban is megvásárolhatjuk a Teavana prémium teákat. Friss gyümölcsökkel párosítva magunk is készíthetünk ízletes házi jegestea-limonádékat.
 
 
4. Refresha – a zöld kávés ízbomba
A gyümölcsös frissítők kedvelőinek biztosan nagy kedvencük lesz a Refresha, amelyben a friss gyümölcsök és a zöldkávé-kivonat tölti fel természetes energiával testünket. A Berry Hibiscus változatban a fekete szeder és a hibiszkusz, a Cool Lime Refreshában a citrom és a lime üdítő kombinációja gondoskodik a kellő lendületről. Alacsony kalóriatartalma miatt egy diétába is könnyedén beleilleszthető.
 

 
5. Jeges kávé – épp, ahogy szereted
A kávé rajongóinak nyáron sem kell lemondaniuk kedvenc ízeikről, elég, ha a baristáktól jeges verzióban kérik azt. A Starbucks kínálatából az összes forró kávé kérhető jeges változatban, így érdemes új ízekkel is kísérletezni. A vendégek legnagyobb nyári kedvencei a jeges americano, latte és macchiato.

Kommentek