Ősszel nyit Jamie Oliver első európai pizzériája a Gozsdu udvarban

Menő, pezsgő környezetben nyitja meg kapuit a kontinentális Európa első Jamie’s Pizzeriaja, a belvárosi Gozsdu udvarban, a Madách sétánynál.

A Jamie's Pizzeria nagyszerűen fogja egybe mindazt, amit Jamie Oliver képvisel: egyszerű, őszinte és finom ételek, szuperül kiválogatott alapanyagokból készítve, nagyszerű áron. A menün megtalálhatóak a csodás kemencében sült pizzák - mindig friss alapanyagokból & hihetetlen ízekkel, könnyű saláták, tészták, olasz desszertek, valamint pizzetták is, amik fél adag pizzát és fél adag salátát tartalmaznak.
 
 
A Jamie’s Pizzeria egy laza, elérhető hely, ahol minden nap frissen készítik a pizzatésztát. Jamie alapanyag előírásának megfelelően csak friss alapanyagokból dolgozunk, az állatokkal való méltó bánásmód elvét mindig szem előtt tartjuk.
 
Minden alapanyagot Jamie élelmiszer minőséget garantáló csapata fogad el.
A pizzeria nyitás mellett egy újdonsággal is készülünk: online rendelés formájában házhoz szállításra is készülünk már a nyitástól.
 


 
Miben más Jamie pizzája, mint a többi pizza?
A pizzatésztát frissen készítjük
A pizzát frissen sütjük ki, csak rendelés után
A pizzánk kovászos
Az alapanyagokkal felelősen bánunk, azok fenntartható gazdaságból származnak
Kompromisszumok nélküli minőséget képviselünk
Házhoz is szállítunk
 
 
A Jamie’s Pizzeria koncepció kidolgozása annyira új a Jamie-rendszeren belül, hogy a központi arculati elemek kidolgozásán kívül a website tervezést és fejlesztést a központ ránk bízta.
Az étterem novemberben nyit, a website és ezzel együtt a házhoz szállítás is ekkor indul be.
 
SOCIAL MEDIA OLDALAK:
www.facebook.com/JamiesPizzeriaBudapest
www.instagram.com/JamiesPizzeriaBudapest
 

Kommentek