Nincsen budapesti nyár Damniczki fagylalt nélkül!

A 2019-es nyári szezonra Damniczki Balázs fagylaltjai megérkeztek Budapest belvárosának szívébe, a Gelateria Pichler-be, ahol mostantól huszonnégy féle Damniczki fagylalt közül választhatnak a vendégek.

Gelateria Pichler
 
A 2019 nyár elején nyitott, új fagylaltozó igazi hiánypótló hely a belvárosnak ebben a szegletében. A Városház utca és a Kossuth Lajos utca sarkán - két percre a frissen felújított Párisi udvartól - egy hangulatos fagylaltozó várja mostantól a vendégeket. A Gelateria Pichler tulajdonosai azonban nem elégedtek meg a tökéletes lokációval. A legjobb helyen a legjobb minőséget kívánják adni a hozzájuk betérő magyar és külföldi vendégeknek, éppen ezért választották partnerüknek a magas színvonalú fagylaltjairól híres székesfehérvári cukrászmestert, Damniczki Balázst.
 
A Gelateria Pichler pultjában egyszerre 24 íz fér meg egymás mellett, amelyeket a több mint 60 fagylaltot felölelő szortimentből választanak ki, így lehetőség van arra, hogy - a nagy kedvencek mellett - mindig újabb és újabb kreációkat fedezzenek fel a visszatérő vendégek. A pult választékának felét a tejmentes sorbet–k alkotják, illetve – a laktózmentes választékon túl - cukormentes fagylaltokat szintén találni a kínálatban. 
 
Damniczki Balázs
 
A Damniczki név sokaknak ismerősen csenghet, hiszen a Damniczki cukrászat 27 éves múlttal rendelkezik, az innen kikerülő termékek különlegesek, egyediek, megtalálhatók rajtuk, bennük a -Balázs speciális látásmódját tükröző - Damniczki-jegyek. Ez nem csak a kompromisszumoktól mentes desszertkészítés és a minőségi alapanyagok kizárólagos alkalmazásának összessége, ennél jóval több: minden egyes süteményben, desszertben, fagylaltban fellelhető az az egyedi hangvétel és merészség, amely jól jellemzi az innovatív cukrászt.
 
Balázs különleges érzékkel teremt meglepő harmóniákat, műhelyében sorra születnek a hatalmas népszerűségre szert tevő, első hallásra kissé furcsának tűnő, de minden esetben kiegyensúlyozott, harmonikus fagylaltok. 
 
2013-ban a Vörösboros málnát választották az Év Fagylaltjának, 2017-ben ezen a versenyen, a gyömbéres maláta fagylaltjával ezüstérmet nyert Damniczki Balázs. Ugyanebben az évben pedig első helyezést ért el a Carpigiani cég által szervezett Gelato World Tour magyarországi versenyén, ahol a nemzetközi zsűri a fekete teás málnafagylaltját ítélte a legjobbnak.
 Gelateria Pichler
1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 4.
https://www.facebook.com/gelatopic/
 
 

Kommentek