Megújult Cafe Five

Külsőleg és belsőleg is megújult az óbudai Kolosy tér kedvelt étterme, kávézója, a Cafe Five. A már hat éve sikerrel működő Cafe Five teljes körű átalakítását részint a megváltozott fogyasztói igényekre történő reflektálás indokolta, másrészt a megszokottnál még magasabb nívón történő vendégkiszolgálásra való igény.

A hely komplexitása az átalakítást követően is megmaradt, sőt még jobban hangsúlyt kaptak az egyes napszakokhoz köthető tevékenységek. Megújult és felfrissült a reggeli kínálat, a korábbi választék bővítése mellett, a felújítás során az elviteles megoldások tökéletesítésére és a minőségi alapanyagokra helyezték a hangsúlyt, így mostantól – többek között – bajor kézműves sajtokkal és Gál Zsolt mesterszakács híres húsaival, kolbászaival készülnek a reggelik.
 
A reggeli kínálaton túl az ebédmenü is átalakult, a hetente frissülő választék helyett, a legnagyobb kedvencek maradnak terítéken, amit egy új, krétatáblás rendszer egészít ki, amelyen a szezonális fogások, a levesek, köretek és desszertek mellett a kisebb pincészetek tételei és kézműves sörök találhatók. A szűk étlapon és a táblán feltüntetett fogások mindegyike minőségi alapanyagok felhasználásával és a legnagyobb körültekintéssel készül.
 


A Cafe Five nevéhez híven, továbbra is a tőle megszokott igényességgel és profizmussal készíti a speciality és az olasz kávékülönlegességeket. Az őrlőkben többek között - a ház kedvelt Lamborghini kávékeverékei mellett - 100%-os Bazzara robusta és arabica található, valamint a Gál Miklós barista nevével fémjelzett Red Baggies kávék várják a vendégeket. A széles kávéválasztékból a Cafe Five szakképzett baristái - a világ élvonalába tartozó - San Remo Opera kávégép segítségével készítik el a kívánt italokat.
 
Cafe Five
1036 Budapest, Szépvölgyi út 7.
http://cafefive.hu
https://www.facebook.com/CafeFiveSzepvolgyi
 Kommentek