Megnyitott az Émile péksége, a Cacao

Az Émile ház alsó szintjét átalakították és friss péksütikkel, kovászos kenyerekkel, finom szendvicsekkel, egészséges reggelikkel és smoothie-kal töltötték meg a pultot.

Az első osztályú pékárut mi magunk készítjük a Gerbeaud Termelőműhelyében – ahol remekcukrászaink és pékeink a Gerbeaud cukrászda és kávéház, az Onyx étterem és az Émile süteményeit, péksüteményeit, csokoládéit, macaronjait és kenyereit is készítik – Tóth Ágnes, aGerbeaud Gasztronómia Executive Chefjének vezetésével.
 
„A jó kenyérnél néha nem is kell több egy tökéletes étkezéshez. A ház kenyere, egy tartalmas porózus kenyér, amelynek tésztájába megannyi pirított magot - lenmagot, fekete és fehér szezámot, tökmagot és napraforgómagot kevertünk.” – osztotta meg Tóth Ágnes.
 
„Az emberek egyre tudatosabbak a pékáruk választásakor, a minőség mind nagyobb szerepet kap a vásárláskor. Mi ezt az igényt szeretnénk kiszolgálni a Cacaoban helyben sütött ciabattakkal, bagelekkel, klasszikus péksüteményekkel és szendvicsekkel” – tette hozzá Niszkács Anna, ügyvezető-tulajdonos.
 Az Émile ház földszintjén kialakított kávézó enteriőrjét – a jól bevált recepthez ragaszkodva – Varró Zoltán belsőépítésznek köszönhetjük. A finom kávé és ropogós croissant mellett lazítani vágyókat itt a földszinti kávézóban vagy Cacao vidám sárga székekkel színesített külön kertrészében várjuk.
 
A kávét sem bíztuk a véletlenre: a napinditó fekete Molnár Attila négyszeres barista bajnok One Eleven specialty kávé pörkölőjéből érkezik.
 
Elindultunk egy környezettudatosabb úton, így siető vendégeink elviteles finomságait lebomló, az előállítás során alacsony széndioxid kibocsátással készülő csomagolásban vihetik magukkal.
 
Legyen a Cacao a tökéletes napindító munkába igyekvőknek, gyerekeseknek, freelancereknek, afolyton késésben lévőknek és azoknak, akik csak megpihennének egy fárasztó nap után.
 
Émile továbbra is várja vendégeit az emeleti Szalonban és mesébe illő kertjében, legyen szó akár vasárnapi reggeliről, üzleti ebédről, meghitt vacsoráról vagy barátnős teadélutánról.
 További információ: facebook.com/emilebudapest/

Kommentek