Magyarország Stílusos Vidéki VillásReggeli Fesztiválja immár második alkalommal

Csukd be a szemed, és képzeld el: májusi melengető napsütéses reggel, terasz, szépen terített asztal, madárcsicsergés, tavaszi szellő.  Friss péksütemény illat, a kedvenc tojásételed, házi kencék, melyek titkos receptek alapján készültek, friss gyümölcs, sonka, kolbász a környékről, a nagyi sütijei, amiket nem lehet abbahagyni.

Nem sietsz, ez a reggel csak a tiéd. Már jön is a kávé, hátradőlsz és érzed, kevés jobb dolog van ennél, így indítani a napot. Mi a Stílusos Vidéki szállodások ezekben a reggelekben hiszünk, így kényeztetünk nap, mint nap szeretettel, odafigyeléssel. Szeretnénk, hogy megtapasztald te is, ha már voltál valamelyikünk házában azért, ha még nem voltál azért. Egy egész napot dedikálunk a REGGELI érzésnek, lelassulunk, összegyűlünk egyik tagtársunk csodaszép kertjében és egész nap villásreggelizünk.  
 
8 Stílusos Vidéki Szálloda mutatja meg immár másodszor, MÁJUS 12-én vasárnap, mit gondolnak, milyen az ízes, minőségi, helyi alapanyagokra épülő reggeli. 8 standon reggeli finomságokat kóstolhatnak a vendégek. Helyi borászatok nedűit poharazhatják a fesztiválozók, itt lesz a Pócz és Bujdosó Pincészet is. Az elmaradhatatlan habzó sem fog hiányozni, erről a Kristinus Borbirtok gondoskodik. E mellett kézműves kávé is lesz, hiszen a tökéletes reggelihez az is hozzátartozik, a Miko Coffee prezentálásában.  A rendezvény a Babérliget Kúria csodás rendezvényházában lesz, így rossz idő esetén is kényelmesen reggelizhetnek a vendégek. Napsütésben pedig az egész kertben kényelmes hempergőkön, plédeken lehet piknikezni. Chill-out hangulattal, lágy zenével várják a vendégeket, a kisgyermekesekre is gondolva. A helyszín is különleges, hiszen Somogyban, Polányban található, mely nincs 40 km-re a Balatontól, így érdemes hazafele a Balcsiról beugrani egy Stílusos reggelire, mert  10.00-17.00-ig tart a rendezvény.
 


2019. május 12. vasárnap 10.00-17.00 Babérliget Kúria-Polány
 
A belépés ingyenes, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött:
https://stilusosvidekiszallodak.hu/villasreggeli-fesztival-2019/
 
Az egyes ételkóstolók ára 500 Ft és 2000 Ft között mozog. 
 
A rendezvény FB eseménye: https://www.facebook.com/events/472875590204817/
 
Kik is a szervező Stílusos Vidéki Szállodák?
Babérliget Kúria- Polány- a VillásReggeli Fesztivál helyszíne
Hotel Botanica- Dánszentmiklós
Káli Art Inn- Köveskál
Kosbor Panzió- Magyarszombatfa
Nomád Hotel & Glamping- Noszvaj
Páskom Cottages- Lajoskomárom
Platános Kúria- Balástya
Rosinante Fogadó- Szigetmonostor
 


 

Kommentek