Központ Bisztró: Újpest új gasztronómiai központja

2013 december közepétől új színfolttal gazdagodott Öjpest gasztronómiai palettája. A főtéren nyílt Központ Bisztró megteremtette a már rég hiányolt bisztró hangulatot a város e szegletében.
 

A Központ Bisztróba bármikor betérhetünk, legyen szó kávéról, egy tartalmas, napindító reggeliről, egy jó ebédről vagy akár egy családi, baráti vacsoráról. A gondosan összeállított étlapnak köszönhetően mindenki találhat számára megfelelő fogásokat.

A minőségi, szezonális konyháról Petrovszki Norbert gondoskodik, ételeiben ötvözi a modern gasztronómia előnyeit a klasszikus fogások erényeivel. Az üzleti ebéd heti menüje mellett az esti vacsorák alkalmával a vendégek megkóstolhatják - többek között - a jércelevest udon tésztával, japán gombával, a grillezett kecskesajtot rukkolás tavaszi salátával és maracujavelővel, vagy épp a konfitált marhanyakat, amit pirított tavaszi zöldségekkel és whiskey-s glasszal kínálunk.

A Központ Bisztró kínálatának meghatározó szereplői a ház különleges hamburgerei. A marhahúsos hamburgerek mellett kecskesajtos vegaburger és a - klasszikus saláta ihlette - cézárburger is megtalálható az étlapon. A Központ Bisztró itallapját pedig a gazdag ízvilágú kézműves sörök, a Mayer ház szirupjai és szörpjei és a kisebb pincészetek borai színesítik.

A Központ Bisztró bárhonnan könnyedén megközelíthető - a metróállomás egy percre található - az autóval érkező vendégek részére pedig két közeli parkoló is rendelkezésre áll.

Központ Bisztró

1042 Budapest, Szent István tér 1.

www.kozpontbisztro.hu

http://www.facebook.com

Asztalfoglalás: 06 20 374 97 85

info@kozpontbisztro.hu

Kommentek