Kóstoljátok meg Ti is Tyrion kedvenc italát, White Walkert

Holló érkezett a hírrel, hogy a Johnnie Walker hivatalosan is belépett a Trónok harca világába.

Már csak pár nap és kezdetét veszi a világ legismertebb sorozatának befejező évada az HBO GO-n. Az április 15-i premiert megünneplendő hazánkban is elérhetővé vált az HBO és a Johnnie Walker együttműködéséből született különleges, limitált kiadású whiskyje, a White Walker, amelyet még Tyrion is elégedetten iszogatna.
 
A jégkék szemükről ismert Mások élőholt seregei, élükön az Éjkirállyal, megérkeztek a Fagyos Északról, és magukkal hozták a tél hidegét, valamint egy limitált szériás whiskyt, amely fagyos világukat idézi meg. A whisky-specialista, George Harper és a Johnnie Walker szakértőkből álló keverőcsapata alkotta meg ezt az innovatív whiskyt, mely a legjobban akkor érvényesül, ha közvetlenül a fagyasztóból kerül felszolgálásra, felidézve a White Walker-ek fagyos jelenlétét.
 
A palack megjelenése a jeges, fehér és kék díszítéssel, valamint az Éjkirály seregébe illő páncélzatban megjelenő ikonikus Johnnie Walker sétáló figurával azonnal a fagyos Északra repít. Hőérzékeny tintatechnológiát alkalmazva a jéghideg palackon feltűnik a „Winter is Here” felirat, amely emlékezteti a rajongókat, hogy a Tél megérkezett.
 


A házasításban található Cardhuból és Clynelish-ből származó single malt whiskyknek köszönhetően a White Walker ízében karamellizált cukor és vanília jegyek fedezhetők fel friss piros bogyós és egyéb gyümölcsökkel. George Harper a Fagyos Északból indult ki a White Walker megalkotásánál. „A Clynelish-ből származó whiskyk hosszú, skót telet vészeltek át, - mely nem ismeretlen a Falon túl őrjáratozó Éjjeli Őrség számára sem - így ez volt a tökéletes kiindulópont ennek az egyedi whiskynek a megalkotásához.” – mondja a szakértő
 
A limitált kiadású whisky hivatalos magyarországi forgalmazója a Zwack Unicum Nyrt. A termékek már elérhetőek a nagyobb Tesco hipermarketekben, az Interspar és a Spar szupermarket üzletekben, illetve az összes Metro áruházban.
Az igazi rajongók még az április 15-i premier előtt beszerzik a különleges italt, így barátaikkal együtt stílusosan tudják köszönteni az Éjkirályt és a Mások seregét.
 


A Trónok harca befejező évada április 15-től látható az HBO GO-n és az HBO-n.

Kommentek