Idén a Jankovich Kúria ad otthont a SVÉT éves közönségtalálkozójának

A  Stílusos Vidéki Éttermiség új tagokkal bővült, és 2019-ben is több rendezvénnyel örvendeztet meg minket.

A SVÉT-ről már többször írtunk nektek, de még mindig nem unjunk. Hitvallásukkal mi is maximálisan egyetértünk: vidéken is vannak remek éttermek, és érdemes miattuk útra kelni.
 
Stílusos Vidéki Éttermiség új tagokkal bővült, és 2019-ben is több rendezvénnyel örvendeztet meg minket.
 
Az elsőről sajnos már lecsúsztatok. A szigetmonostori Rosinante tartott egy Tavaszváró Mini SVÉT-et, ahol a Kistücsök Étterem (Balatonszemes), a Nomád Hotel és Glamping (Noszvaj), a Viator Étterem és Borbár (Pannonhalma), a Macok Bisztró és Borbár (Eger) és az Almalomb-Kulináris Kitérő és Találkozóhely (Hosszúhetény) kínált hibátlan fogásokat.
 


Ha ti is szívesen átélnétek egy ilyen gasztronómiától fűtött napot, már most írjátok be a naptárba a többi esemény időpontját! Mutatjuk, hogy mire számíthattok még idén!
 


Hú!Svét extrákkal
 
A „Stílusos Vidéki Éttermiség” (27-én) és „Palkonya nyitva” (28-án) programjai egyesülnek, és közösen valami fantasztikusat alkotnak. Nem véletlen a cím, ami egy gazdag tartalommal, meglepetésekkel, újdonságokkal teli programot jelez. 14 helyszín (ebből 3 új), vidéki éttermek és cukrászdák remekei, gasztro workshopok, színes kísérő programok, Tóth Vera Quartet élő koncert, Győri Art Piknik udvar, After Party…
 
Helyszín: Palkonya
Esemény kezdete: 2019.04.27
 


GLAMPING (glamorous camping)
 
Ez egy színes és szélesvásznú élmény a természet ölelésében! Elfelejtve a hagyományos kempingezés kellékeit, ma már kényelmes fotelekben ülve falatozhatunk, és csipkés terítős asztalokon, jégbe hűtött házi szörppel és pezsgővel ünnepeljük az életet!
Egyedülálló élmény barátokkal ejtőzni egész nap a szabadban, miközben a parázson illatozva sülnek a fantasztikus ételek, csicseregnek a madarak a zöldellő erdőben, és a háttérből táncra csábító zene szól. A finom falatokról a Stílusos Vidéki Éttermiség néhány tagja , a borokról Bolyki Jani és Kovács Nimród gondoskodik.
 
Helyszín: Noszvaj
Esemény kezdete: 2019.05.26
 


Levendula SWEET!

A Pannonhalmi Levendula SWEET édességnap keretében okleveles cukrászmesterek, kézműves cukrászdák és csokoládémanufaktúrák települnek a Pannonhalmi Gyógynövénykertbe és varázsolják el kreációikkal a látogatókat.
A macaronok, kekszek, torták, süteménynyalókák, fagylaltok illetve egyéb klasszikus és újszerű édességkülönlegességek közös nevezője természetesen a levendula lesz!
 

Helyszín: Pannonhalma
Esemény kezdete: 2019.06.29
 


Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) hagyományos éves közönségtalálkozója
 
Idén az esemény házigazdája, a több országos elismeréssel büszkélkedő Jankovich Kúria.
 
Helyszín: Rácalmás
Esemény kezdete: 2019.09.08
 


További információk: http://www.svet.hu
A fotók a Tavaszváró Mini SVÉT-en készültek, a Rosinante étteremben.

Kommentek