Friss pizza 5 perc alatt: Már az Astorián is éttermet nyitott a Pizza Hut

Az East-West Business Center üzletsorán nyitott pizzázóval immár 18 magyarországi taggal rendelkezik a világhírű amerikai étteremlánc. A most nyílt üzlet a 2016-ban indult dinamikus bővülés újabb mérföldköve.

A Pizza Hut méltán híres a minőségi alapanyagokból készült friss pizzáiról, azonban ezek korábban csak pár budapesti klasszikus „beülős” étteremben voltak elérhetőek. A márka 2016-ban indított új típusú éttermei azonban a minőség mellett a gyorsaságra helyezik a hangsúlyt; a frissen készített pizzákat a rendeléstől számított 5 percen belül kézhez kapják a vendégek.
 
Az új koncepció sikerét az étteremlánc lendületes terjeszkedése bizonyítja; az Astorián nyitott étterem a 13. budapesti Pizza Hut, de már Budapest agglomerációjában, valamint Győrött és Miskolcon is találkozhatnak az étteremmel a márka rajongói.
 
„Nagy öröm számunkra, hogy a főváros ilyen fontos közlekedési csomópontján nyithattunk éttermet” – mondta a Pizza Hut Astoria megnyitóján Szabó Orsolya marketing manager. „Reméljük, hogy frissen készült pizzáinkkal és a változatos feltétekkel hamarosan a környéken dolgozó üzletemberek és egyetemisták egyik kedvenc éttermévé válhatunk” – nyilatkozta a szakember.
 
Az új étteremben a hagyományos vékony, és az ikonikus, sajttal töltött szélű pizzákból lehet választani klasszikus és újító ízekben, valamint személyre szabottan az „Ahogyan Te szeretnéd” opciónak köszönhetően.
 A Pizza Hutról
Az első Pizza Hut éttermet 1958-ban nyitotta meg Dan és Frank Carney az Egyesült
Államokban, a kansasi Wichitában. A márka idén ünnepli tehát 60. születésnapját! Emellett az első külföldi étterem – melynek helyszíne Kanada volt – megnyitása is éppen az idei évben érkezett 50. évfordulójához. Magyarországon 1992. április 1-jén nyílt meg az első Pizza Hut Budapesten, a Király utca és az Erzsébet körút sarkán.
A márka 2016-tól újra terjeszkedésbe kezdett hazánkban, és dinamikus ütemben nyitja az új éttermeket. Mára már 18 étteremmel büszkélkedhet itthon, amelyek a győri és a miskolci egységektől eltekintve mind Budapesten és vonzáskörzetében találhatóak. A Pizza Hut méltán híres a minőségi alapanyagokból készült friss pizzáiról, melyek akár az ikonikus serpenyős (pan) tésztával vagy sajttal töltött széllel is kérhetőek. Az új koncepciójú expressz éttermekben a rendeléstől számított 5 percen belül kézhez kapják a vendégek pizzájukat, akár helyben fogyasztásra, akár elvitelre kérik. A házhoz szállításra specializálódott éttermek futárai pedig a rendeléstől számított 30 percen belül már meg is érkeznek a friss és meleg pizzákkal.
 

Kommentek