Forrásvízben tisztított kávé? – Bemutatjuk a Nespresso új, Limited Edition Costa Rica kávékapszuláit

A Master Origin kávékkal a Nespresso a világ távoli szegleteiben élő kávéfeldolgozó mesterek szakértelmét hozza el otthonába. A sorozat legújabb tagja a Limited Edition Costa Rica kávé, amely különleges utazásra, egy közép-amerikai ország dús erdőkkel borított tájaira invitálja a kávérajongókat.

Az új Limited Edition kávét gondosan válogatva, kézzel szüretelik Costa Rica felföldi ültetvényein, majd 12 órán át 65-70 fokos természetes termálvízben áztatják. Az egyedülálló feldolgozási mód során az ásványi anyagok teljesen átitatják az Arabica kávébabokat, felerősítve azok finomabb karakterjegyeit – így alakul ki a kávé kiegyensúlyozott, malátás, édeskésen gabonás ízvilága.
 
Ez a kávéritkaság a Nespresso és a speciális feldolgozási módszert szabadalmaztató helyi termelők szoros együttműködésének eredményeképpen született és világszerte kizárólag a Nespresso kínálatában kapható.
 


NESPRESSO MASTER ORIGIN LIMITED EDITION COSTA RICA
Ízprofil: Gabonás és malátás
Feldolgozási technika: Áztatás és fermentálás meleg forrásvízben
Javasolt elkészítési mód: Espresso (40 ml) vagy Lungo (110 ml)
 
A Master Origin Costa Rica őrlemény a Master Origin kávékollekció része; amely olyan kávékból készül, amelyek különleges helyeken teremnek, például Szumátra hegyvidéki erdőségeiben vagy Nicaragua magasan fekvő völgyeiben. Az állandó kollekcióban kínált öt kávé felfedezése és feldolgozása már önmagában is egy-egy izgalmas történet – úgyhogy csak dőljön hátra kényelmesen, és hagyja, hogy a kávé íze és illata magával ragadja a képzeletét!
 
A Master Origin Costa Rica 2019. március 4-től kezdve korlátozott időn át világszerte kapható a Nespresso Boutique-okban, valamint megrendelhető online a www.nespresso.com honlapon és a Nespresso Club ingyenesen hívható 06 80 2582 80 telefonszámán keresztül.
 

Kommentek