Bemutatásra kerültek a Szamos új, álomszép esküvői tortái

A főváros egyik legszebb pontján, a budai Szépkilátás cukrászdában mutatkoztak be a Szamos új, esküvőkre és különleges alkalmakra tervezett dísztortái. A megújult kínálatban 17 új és 4 klasszikus dísztorta kapott helyett, így a fiatalaktól a szépkorúakig, a romantikus vagy épp a minimál stílus rajongói is kedvükre válogathatnak a hagyományos családi receptek alapján készült süteménykülönlegességek között.

A Szamos tortái a legkedveltebbek közé tartoznak a magyar piacon, hiszen a legjobb alapanyagokból, szigorú családi ellenőrzés mellett, hagyományos receptek szerint készülnek.
 
A sokat emlegetett magyarországi gasztroforradalom a hazai cukrászati szaküzletek, családi vállalkozások elé is új kihívásokat állított. A Szamos felismerte, hogy a készen kapható és az előrendelhető tortáinál is olyan választékot kell kínálni, amelyben a fiataloktól idősebbekig, a moderntől a tradicionális stílusok kedvelőiig mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illő stílus-, íz- és formavilágot.
 

A kínálat kialakításánál fontos szempont volt, hogy a választást ne megnehezítse, hanem éppen megkönnyítse, támogassa a Szamos, így az új tortákat tíz olyan budapesti szaküzletükben lehet megrendelni, ahol külön képzésben részt vett munkatársak segítik az alkalomhoz leginkább illő torta kiválasztását.
Természetesen a kínálat előzetesen megtekinthető a Szamos honlapján is:
https://szamos.hu/webshop/alkalmitortak
 
„A szándék az volt, hogy a klasszikus marcipánnal bevont tortáink mellett a mai korszerű trendeknek megfelelően alakítsunk ki egy megújult kínálatot. Ugyanakkor legyünk a vásárlók segítségére a stílusban, méretben és árfekvésben leginkább hozzájuk illő tortaköltemény kiválasztásában.” – mesélte Törőcsik Ágnes a Szamos művészeti vezetője.
 
 
A kínálat négy kategóriára oszlik meg. Az úgy nevezett Egyszerűen szép torták, a Cukorcsodák, Selyemkrém torták és a Marcipánia gyűjtőnevek alatt további szempontok szerint változtatható a torta külleme és ízvilága. A nemzetközi esküvői tortatrendekben manapság uralkodó naked kivitelezés, vagy éppen az icing díszítés mellett a vajkrémes alapokon nyugvó töltelékek is elérhetők már a Szamosnál is. A négy kategóriában összesen tizenhét új torta található. „Meghagytunk négy olyan klasszikus Szamos esküvői tortát is, ami mind a mai napig a romantikus látványvilágot kedvelő mennyasszonyok legnagyobb kedvence.” – mondta Nagy Péter, a Szamos mestercukrásza.
 
És most lássuk a tortákat:
 














 

Kommentek