Angelina Jolie és Brad Pitt legújabb roséja a VinCE Budapesten

Nem csak az amerikai filmek rajongóit, de a borkedvelőket is izgalomba hozza Angelina Jolie és Brad Pitt neve. Az utóbbi években leginkább a hollywood-i álompár válásával kapcsolatos hírekről számolt be a sajtó, ugyanakkor azt is fontos megemlíteni, hogy közös borászati vállalkozásuk párkapcsolatuk megromlása ellenére töretlen sikerrel üzemel.

Provence-i birtokukon született meg az ikonikus rozé, a Miraval, melyet a híres Rhone völgyi borász dinasztiával, a Perrin családdal összefogva készítettek el. Legújabb rosé borukat, amely a “Studio” névre hallgat, ön is megkóstolhatja április 27-ei A napfény csókja című mesterkurzusunkon!
 
A mesterkurzuson a Brangelina-rosé mellett könnyed pezsgők, különleges ízvilágú fehérborok, a világ legelegánsabb rozéi és buja mediterrán vörösek kerülnek elő az egyik legsokoldalúbb francia borrégióból.  Ne maradjon le róla!
 


2019 tavaszán immár 10. alkalommal várja a szakmai és a borkedvelő látogatókat Magyarország legismertebb és legszínvonalasabb beltéri boros rendezvénye. A hazai kínálat legjavát felvonultató háromnapos rendezvényen nem csak kiváló magyar borokat, de kiemelkedő külföldi tételeket, párlatokat, gasztronómiai ínyencségeket is kóstolhatnak a vendégek.
 
A több mint 20 mesterkurzus és workshop során a pezsgőktől a párlatokig izgalmas témák kerülnek terítékre, neves előadók kalauzolásával.
 
A VinCE Budapest egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy borászok és fogyasztók, termelők és kereskedők, a vendéglátóipar és a teljes boros szakma meghatározó egyéniségei, döntéshozói találkozzanak, beszélgessenek, kapcsolatot építsenek – és élvezzék egymás, valamint a jó borok társaságát.
 
További információ a VinCE Budapest Wine Show-ról ide kattintva, jegyek pedig itt érhetők el.

Kommentek