Áfonyás sörrel készül a nyárra a Dreher

Új ízzel készül a Dreher Sörgyárak a nyárra. A 0,5 literes fémdobozos kiszerelésű Dreher Áfonya május első felétől lesz elérhető a boltok polcain. A gyártás során használt kétféle komló és az áfonya fanyar ízvilága mellett, a kellemes áfonyaillat jellemzi a legújabb Dreher variánst. 

A Dreher Áfonya az ízesített sörök piacát erősíti, ahol a 3% alkoholtartalommal egyező, vagy annál magasabb alkoholfokkal rendelkező söröket a sörfogyasztók csaknem 60%-a fogyasztja havi rendszerességgel.* Az ízesített sörök piaca volumenben és a célközönség tekintetében is évek óta rendkívül dinamikusan növekszik. Májustól a már meglévő meggyes íz mellett, ezzel az új termékkel bővül a sörgyár ízesített söreinek alkoholos portfóliója.  
 
„Egy olyan új ízesítéssel lepjük meg a kategória kedvelőit, amely nagy kedvence a magyar fogyasztóknak. Éppen ezért biztos vagyok benne, hogy az új Dreher Áfonya üde színfoltja lesz mind a Dreher variánsok ízesített alkoholos portfóliójának, mind pedig a nagyüzemi sörök piacának. Ez utóbbi kapcsán egyértelműen hiánypótló lesz az alkoholos áfonya ízű variáns” – mondta el Presits Lívia, a Dreher márka szenior márka menedzsere.
 

A Dreher Áfonya kétféle komlóval készül, alkoholtartalma 4,0 %, ízre pedig a kellemesen fanyarkás áfonyát idézi, keserűsége pedig egy könnyű sörének felel meg.  


 


A Dreher Sörgyárakról
A Dreher Sörgyárak 1854-es alapítása óta, hagyományainak és nemzetközi hátterének köszönhetően vált napjainkra Magyarország egyik legmeghatározóbb sörgyártó vállalatává. Évente 480 millió korsó sörrel veszi ki a részét a magyarok sörfogyasztásából, miközben közvetve és közvetlenül olyan szektorokban biztosítja több, mint 11 100 család megélhetését, mint például a vendéglátás, a logisztika és a marketing. Beszállítóinak 89 százaléka hazai kis- és középvállalkozás. Évi több mint 17,1 milliárd forinttal járul hozzá az államháztartáshoz jövedéki adó, ÁFA, termékdíj és egyéb járulékok formájában. 2017 óta a Japán legnagyobb sörgyártójaként számontartott Asahi leányvállalata, így a hagyományosan magyar márkák - a Dreher, az Arany Ászok és a Kőbányai - mellett olyan világszerte közkedvelt söröket is forgalmaz, mint az Asahi Super Dry, a Kozel, a Pilsner Urquell, a Peroni, a HB, valamint a Kingswood cider.
A Dreher Sörgyárak elkötelezett a felelős alkoholfogyasztás mellett, amelyet a 12 éve futó Ésszel iszom programjával támogat. További információ: www.alkohol.info.hu

Kommentek