A Villa Bagatelle ismét várja vendégeit emblematikus kertjében és teraszán

A 12. kerület ékszerdoboza, a Villa Bagatelle a héten újra megnyitotta kertjét és teraszát, a korlátozások enyhítésével. A saját konyhával, valamint pék- és cukrászműhellyel is büszkélkedő étterem és pékség így már nem csak elviteles ételekkel készül, hanem ismét meg tudja osztani vendégeivel gyönyörű kertjét és napsütötte teraszát. 
A közel 70 fős csapatot a tulajdonos házaspár egyben tartotta a korlátozások ideje alatt is. Együtt átvészelve ezt az időszakot, most nagy lelkesedéssel és teljes erőbedobással készülnek a fokozatos visszatérésre a megszokott működéshez. 
 


A Villa Bagatelle földszintjén található Brótpékség a korlátozások ideje alatt is ellátta a környéket saját készítésű kenyereivel és pékáruival, Csák László pékmester gondos vezetésével. Most végre megnyitott különleges kertje is, amely tavasztól őszig folyamatosan virágba borulva vár mindenkit. A kerti piknikhez a vendégek a bécsi Daniel Moser kávéi, valamint a Villa Bagatelle saját készítésű desszertjei és péksüteményei, szendvicsei, salátái és reggelijei közül tudnak válogatni.
 
A széles brunch étlapról, valamint az ebéd kínálatból az első emeleten található Bistro teraszán lehet rendelni. Amíg a Bistro zárva tartott, a konyha Nagy Tamás séf vezetésével a Bolyai Gyermekotthoni Központ öt gyerekotthonát segítette ebéddel, most pedig elkezdenek lépésről lépésre visszatérni a korábban megszokott működéshez.
 
A Brótpékség kertjét és a Bistro teraszát hétköznap este 7 óráig, hétvégén pedig este 6 óráig tudják élvezni a vendégek. 
 
A védő intézkedéseket természetesen tartja a Villa Bagatelle is, hogy a lehető legbiztonságosabb legyen a náluk töltött idő. A számos intézkedés mellett figyelnek az asztalok közötti nagyobb távolságra is, így a korlátozott asztal szám miatt a Bistro teraszára érdemes telefonon asztalt foglalni.
 
 

Villa Bagatelle - A Villa Bagatelle, mint családi vállalkozás 2010-ben indult útjára saját konyhájával, valamint pék- és cukrászműhelyével. 10 év alatt a 12. kerület legkedveltebb törzshelyévé vált, számtalan rendszeresen visszatérő vendéggel. Az élet szépségére apró, bagatell részletekkel szeretnék felhívni vendégeik figyelmét. Az otthonos hangulat finom ízekkel párosul, magas minőségű alapanyagokból, egészséges és friss termékekkel, adalékanyagoktól és kompromisszumoktól mentesen. Bár elsősorban Brótpékségéről és kenyereiről, valamint széles reggeli választékáról lett híres, ebéd étlapja egyre nagyobb népszerűségnek örvend. 2012-ben nyitották meg a Mom Park Bevásárlóközpontban üzletüket, a Bagatelle Mom Parkot, 2020-ban pedig egy 6 szobás boutique home-hotelt indítanak el közvetlenül a Villa Bagatelle melletti villában, Bagatelle Gardenhouse néven.
 Kommentek