Vizsgáltasd ki magad, és segíts a kórházadon!

Szokták mondani, hogy a magyar egészségügyre nem jut pénz. És ez igaz is... Hogy stadionok épülnek, hogy látványos beruházások készülnek, közben meg a kórházi koszt ehetetlen, az épületek omladoznak, és a műszerek sem túl korszerűek. Aki teheti, magánrendelésre megy, és csak vészhelyzetben bízza magát az állami rendszerre.

Mit lehet tenni, hogy javuljon a helyzet?
Kinek kéne cselekedni?
Mi mit tehetünk?
Mit tehetsz te magad?
 
 
Mi lenne, ha azt mondanám, hogy miközben saját magunkra és az egészségünkre figyelünk, tehetünk egy kórház jövőjéért is?
 
 
Egy egész napos programban vehetsz részt, mozgással, szűrővizsgálatokkal, előadásokkal, miközben az adománygyűjtés aktív részese is lehetsz.
 
 
"A Richter Gedeon Nyrt. 2.000.000 Ft alapadományt ajánl fel a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet számára, kórháztechnikai eszközpark fejlesztésére, funkcionális betegágyak beszerzésére.
Ezt az adományalapot a résztvevők minden szűrésért, tanácsadásért, meghallgatott előadásért járó adományponttal növelni tudják, hiszen a Richter pontonként 300 forinttal megemeli az alapadomány összegét. Minél aktívabban cselekszik valaki saját egészségéért, annál nagyobb mértékben járul hozzá a kórháznak szánt adomány gyarapításához."
 
 
Szóval elég a kifogásokból! Tegyél magadért és egy kórházért!
Bonyhád
2017. szeptember 30. – VÁROSKÖZPONT
 

Kommentek