Újra lehet pályázni a Richter Anna Díjra – Szimpatikus Klinikus

A 2020-as év kihívásai ellenére sikeresen megvalósult az idei Richter Anna Díj öt győztes projektje, melyeket október 13-án ünnepélyes keretek között mutattak be az érdeklődők számára. A projektbemutató napján megnyílt az új pályázati időszak is: a kreatív, ötletes, egészségügyet és oktatást jobbá tevő terveket 2020. december 1-ig várja a zsűri.

Most az idei év nyerteseivel szeretnénk kedvet csinálni az új pályázatok beadáshoz.


 
A gyógyszerész kategória győztese: országjáró roadshow a klinikai gyógyszerész hivatás népszerűsítéséért
Magyarországon jelenleg mindössze 500 gyógyszerész rendelkezik kórház-klinikai szakvizsgával, miközben a betegbiztonság növelése érdekében ennek többszörösére lenne szükség. A főként klinikai gyógyszerész rezidensekből álló lelkes csapat, a Szimpatikus Klinikusok az ország gyógyszerészképzést végző egyetemein interaktív roadshow keretében mutatják be a terület szépségeit, sokszínűségét. Céljuk, hogy kedvet ébresszenek hivatásukhoz a még döntés előtt álló hallgatókban.
 


 

Rajtad a sor!2020. december 1-ig újra lehet pályázni a Richter Anna Díjra, a pályázatok feltöltésének, valamint a legfontosabb információknak, híreknek a www.richterannadij.hufelülete ad helyet. Naponta friss tartalommal találkozhattok a facebook.com/richterannadij közösségi oldalon.

Kommentek