Újra lehet pályázni a Richter Anna Díjra – Fenntartható jövőkép/p/

A 2020-as év kihívásai ellenére sikeresen megvalósult az idei Richter Anna Díj öt győztes projektje, melyeket október 13-án ünnepélyes keretek között mutattak be az érdeklődők számára. A projektbemutató napján megnyílt az új pályázati időszak is: a kreatív, ötletes, egészségügyet és oktatást jobbá tevő terveket 2020. december 1-ig várja a zsűri.

Most az idei év nyerteseivel szeretnénk kedvet csinálni az új pályázatok beadáshoz.


 
A pedagógus kategória győztese: Fenntartható jövőkép/p/
 
Szemét nem létezik, csak hulladék, aminek még nincs kitalálva az új élete! A környezettudatos csapat animációs filmeket és oktatási segédanyagokat hozott létre a jövő nemzedék oktatására. Az újrahasznosítás mellett a fogyasztás mérséklésére, az erőforrások kapacitásának véges mivoltára szeretnék irányítani a fogékony iskolások figyelmét. Kertész Éva zsűritag szerint ennyire lenyűgözően elgondolkodtatni, mintát adni és példát mutatni egy nagyon aktuális témában, a környezettudatosságban, igazi szakmai bravúr.
 


 

Rajtad a sor!2020. december 1-ig újra lehet pályázni a Richter Anna Díjra, a pályázatok feltöltésének, valamint a legfontosabb információknak, híreknek a www.richterannadij.hufelülete ad helyet. Naponta friss tartalommal találkozhattok a facebook.com/richterannadij közösségi oldalon.

Kommentek