Terápiás szabadulószoba – Felszabadító élmények a családokért

A kényszerbeteg gyerekek és környezetük hétköznapjai komoly nehézségekkel, kihívásokkal telnek. A projektnek köszönhetően egy olyan személyre szabott terápiás „szabadulószoba” valósult meg, ahol a család a különböző játékos feladatok megoldásával teljesítheti a küldetést.

A módszer feltárja és segít megszűntetni a családban kialakult feszültséget, negatív kommunikációt, újszerű terápiás megoldást kínálva a pszichés betegségekkel küzdők számára. Rúzsa Magdi zsűritag még előtte áll annak, mekkora feladat egy gyerek gondozása, a kibővült család működtetése, abba pedig még belegondolnia is nehéz, milyen lehet pszichés betegséggel élő gyerek édesanyjának lenni. Németh Laura pszichiáternek megköszönte az egész csapat kreatív munkáját, a megszokott kereteken túlmutató módszer kidolgozását. Véleménye szerint minden eszközt meg kell ragadni, hogy a problémákkal küzdő családok élete könnyebbé váljon.
 

Terápiás szabadulószoba


Közönségdíjas: Felszabadító élmények a családokért


 


Újra itt a lehetőség a húszmillió forint megnyerésére, innovatív ötletek megvalósítására.
Indul a második évad a Richter Anna Díj történetében.


Pályázati felhívás!
2019. november 24-ig a pályázók a következő kategóriákban nevezhetnek a Richter Anna Díj elnyeréséért:
- Orvosnő, vagy általa képviselt, maximum 5 fős csapat
- Egészségügyi szakdolgozó nő, vagy általa képviselt, maximum 5 fős csapat
- Gyógyszerész nő, vagy általa képviselt, maximum 5 fős csapat 
- Pedagógus/tanár/kutató/hallgató nő, vagy általa képviselt, maximum 5 fős csapat
A pályázatok előválogatásában és kategóriánként egy díjazott kiválasztásában a Richter Anna Díj öttagú zsűrije aktív szerepet vállal, a nagyközönség pedig online szavazással dönthet az ötödik díj sorsáról.
A pályázatok feltöltésének, valamint a legfontosabb információknak, híreknek a www.richterannadij.hu felülete ad helyet. 
Az érdeklődők naponta friss tartalommal találkozhatnak a facebook.com/richterannadij közösségi oldalon.
 

Kommentek