SzeddViddVédd – A tudatos gyógyszerhasználatért

 A háztartások 90%-a rendelkezik házi patikával, azonban csupán 20%-ra tehető azok száma, akik valaha hallottak arról, hogyan kell kezelni a lejárt szavatosságú gyógyszereket.

A SzeddViddVédd csapata elköteleződött a tudatos gyógyszerhasználat részét képező gyógyszer-hulladékkezelés mellett. A Richter Anna Díj támogatásával piackutatást készítettek, egy országos „visszavivős napot” valósítottak meg, iskolai programokon keresztül, online és offline közösségek építésével, edukációs animációik széles körbe való eljuttatásával, valamint gyógyszertárakkal együttműködve bővítik a tudatos gyógyszerhasználók körét. Beke Zsuzsa zsűritag, a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs vezetője Dr. Kulcsár Nikolett csapatvezetővel folytatott beszélgetésében háláját fejezte ki az ügy felkarolóinak, hiszen egy felelős gyógyszergyártó cég munkája nem ér véget azzal, hogy kiváló hazai készítményeket hoznak forgalomba. A gyógyszerek utánkövetése, és a környezettudatos gyógyszerhasználat a Richter számára is rendkívül fontos.
 

 SzeddViddVédd


A gyógyszerész kategória győztese: A tudatos gyógyszerhasználatért


 


Újra itt a lehetőség a húszmillió forint megnyerésére, innovatív ötletek megvalósítására.
Indul a második évad a Richter Anna Díj történetében.


Pályázati felhívás!
2019. november 24-ig a pályázók a következő kategóriákban nevezhetnek a Richter Anna Díj elnyeréséért:
- Orvosnő, vagy általa képviselt, maximum 5 fős csapat
- Egészségügyi szakdolgozó nő, vagy általa képviselt, maximum 5 fős csapat
- Gyógyszerész nő, vagy általa képviselt, maximum 5 fős csapat 
- Pedagógus/tanár/kutató/hallgató nő, vagy általa képviselt, maximum 5 fős csapat
A pályázatok előválogatásában és kategóriánként egy díjazott kiválasztásában a Richter Anna Díj öttagú zsűrije aktív szerepet vállal, a nagyközönség pedig online szavazással dönthet az ötödik díj sorsáról.
A pályázatok feltöltésének, valamint a legfontosabb információknak, híreknek a www.richterannadij.hu felülete ad helyet. 
Az érdeklődők naponta friss tartalommal találkozhatnak a facebook.com/richterannadij közösségi oldalon.
 

Kommentek