Richter Egészségváros Tata

2020. szeptember 26-án a tatai Kossuth térre látogat a Richter Egészségváros program. Jöjjön el családjával, és részvételével növelje a Tatai Egészségügyi Alapellátó Intézménynek szánt adományt!

A Richter Gedeon Nyrt. 3.500.000 Ft alapadományt ajánl fel a Tatai Egészségügyi Alapellátó Intézménynek, a gyermek szakrendelés számára szükséges eszközök beszerzésére.
 
AZ ADOMÁNYPONTGYŰJTÉS MENETE
Az adományalapot a résztvevők minden szűrésért, tanácsadásért, meghallgatott előadásért járó adományponttal növelni tudják, hiszen a Richter pontonként 300 forinttal megemeli az alapadomány összegét. Minél aktívabban cselekszik valaki saját egészségéért, annál nagyobb mértékben járul hozzá az intézménynek szánt adomány gyarapításához.
 
1 PONT = 300 FT Az INTÉZMÉNYNEK
A programokon a részvétel ingyenes.
 
Jöjjön el családjával, és részvételével növelje a Tatai Egészségügyi Alapellátó Intézménynek szánt adományt! A Richter Gedeon Nyrt. 3.500.000 Ft alapadományt ajánl fel a Tatai Egészségügyi Alapellátó Intézménynek, a gyermek szakrendelés számára igényelt eszközök (otoszkóp, érintésmentes lázmérő, csecsemőmérleg, EKG készülék, inhaláló készülék, babyhaler, pulzoximéter, sürgősségi táska, docureader, CRP készülék, hallásvizsgáló készülék) beszerzésére.
Ezt az adományalapot a résztvevők minden szűrésért, tanácsadásért, meghallgatott előadásért járó adományponttal növelni tudják, hiszen a Richter pontonként 300 forinttal megemeli az alapadomány összegét. Minél aktívabban cselekszik valaki saját egészségéért, annál nagyobb mértékben járul hozzá a kórháznak szánt adomány gyarapításához.
 
Bővebben: https://www.egeszsegvaros.hu
 

Kommentek