Richter Egészségváros Szentendrén!

Idén tavasszal és nyár elején négy helyszínre látogat el a Richter Egészségváros. Május 6-án Szentendrén, a Dunakorzón a sor. A mottó a régi: Egészség ezreknek, milliók a kórházaknak.

Jöjjön el családjával, részvételével növelje a Szentendre Város Egészségügyi Intézményeinek szánt adományt! A Richter Gedeon Nyrt. 2.000.000 Ft alapadományt ajánl fel a Szentendre Város Egészségügyi Intézményei számára, általános ultrahang készülék beszerzésére.
 
Ezt az adományalapot a résztvevők minden szűrésért, tanácsadásért, meghallgatott előadásért járó adományponttal növelni tudják, hiszen a Richter pontonként 300 forinttal megemeli az alapadomány összegét. Minél aktívabban cselekszik valaki saját egészségéért, annál nagyobb mértékben járul hozzá a kórháznak szánt adomány gyarapításához.
 


Tegyük meg együtt az első lépéseket az egészségünkért!

A megfelelő táplálkozás mellett a mozgás is fontos eleme az egészségtudatos életnek. Május 6-án, vasárnap a Richter Egészségváros szentendrei rendezvényén közös napindító sétára várunk mindenkit, reggel 9:00-ra a Szentendre Város Egészségügyi Intézményei elé.


Kommentek