Richter Egészségváros Miskolc – részletes program

A Richter Egészségváros ingyenes családi programsorozat újabb idei helyszíne: Miskolc, ahol a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórháznak szánt adományt növelhetik az aktív résztvevők.
Az Egészségváros előadásainak többsége online is követhető a hivatalos Facebook-eseményében, hogy azok is részt vehessenek a rendezvényen, akik személyesen nem tudnak kilátogatni a rendezvényre:
https://www.facebook.com/events
 
2021. június 26-án a miskolci Szent István térre látogat a Richter Egészségváros program. Jöjjön el családjával, és részvételével növelje a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórháznak szánt adományt!
 
A Richter Gedeon Nyrt. 3.500.000 Ft alapadományt ajánl fel a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórháznak, C-íves sebészeti képerősítő beszerzésére.
 
AZ ADOMÁNYPONTGYŰJTÉS MENETE
Az adományalapot a résztvevők minden szűrésért, tanácsadásért, meghallgatott előadásért járó adományponttal növelni tudják, hiszen a Richter pontonként 300 forinttal megemeli az alapadomány összegét. Minél aktívabban cselekszik valaki saját egészségéért, annál nagyobb mértékben járul hozzá a kórháznak szánt adomány gyarapításához.
 
1 PONT = 300 FT A KÓRHÁZNAK
A programokon a részvétel ingyenes.
 
Részletes program:
 

Kommentek